Robson: - Ikke skyld United-problemene på Ferguson

Patetisk, mener den tidligere United-spilleren.

- IKKE FERGIE SIN SKYLD: Bryan Robson (t.h.) mener det er dumt å skylde på Ferguson (t.v.) for Uniteds problemer. Her er de sammen under en prisutdeling i fjor. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
- IKKE FERGIE SIN SKYLD: Bryan Robson (t.h.) mener det er dumt å skylde på Ferguson (t.v.) for Uniteds problemer. Her er de sammen under en prisutdeling i fjor. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tidligere Manchester United-kaptein Bryan Robson mener det er patetisk å forklare problemene med at Alex Ferguson er til stede på lagets kamper.

Etter at han overlot tømmene til David Moyes har Ferguson fått en direktørrolle i klubben, og han er stadig å se på tribunene når United spiller.

Flere av storlagets tilhengere mener presset på Moyes og spillerne blir større av å ha eksmanageren på tribunen. Det stempler midtbanelegenden Bryan Robson som en «patetisk unnskyldning».

- Å se Alex på kampene viser hans store støtte til klubben. For dem som prøver å unnskylde seg med at «Alex er på tribunen og ser meg spille. Jeg kommer til å blekne»: Vel, hvorfor bleknet du ikke da han var manager, sier Robson i et intervju med Sky Sports.

- Det er bare svake unnskyldninger som mediene og noen eks-spillere og managere har kommet med. Det er en patetisk unnskyldning, fortsetter han.

Sliter United har hatt en vond første halvdel av sesongen. Klubben ligger på 7.-plass i Premier League og er slått ut av FA-cupen og ligacupen.

Robson mener menneskene i og rundt klubben bør være takknemlige over å se Fergusons engasjement for klubben.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer