Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Robson må selge unna i WBA

Kvitter seg med en fjerdedel av stallen.

Det er krise i West Bromwich. I dag ble det klart at klubben må selge en firedel av A-lagstallen.

I forrige uke tok legenden Bryan Robson over treneransvaret. Dagens tropp har 31 spillere i stallen og West Brom må altså kvitte seg med sju-åtte spillere. Birmingham-laget vil også søke om å bli tatt av A-listen på London-børsen for å søke om å bli et privat selskap.

West Bromwich rykket opp i engelsk eliteserie etter forrige sesong, og kjøpte ti nye spillere foran sesongen. Det har man ikke klart å mestre økonomisk.

- Med 31 spillere i A-stallen vil klubben forsøke å redusere antallet med rundt 25 prosent de kommende månedene for å få et mer håndterlig mannskap, sa klubbens formann Jeremy Peace.

Heller ikke sportslig har det gått så bra for klubben. I dag ligger det an til nedrykk med bare Blackburn og Norwich bak seg på tabellen.

(©NTB)

<B>SLITER TUNGT:</B> Nyopprykkede West Bromwich sliter tungt, både sportslig og økonomisk. Klubbens nye manager Bryan Robson må kvitte seg med 7-8 spillere. Her gir Boudewijn Zenden (midten) WBA stryk.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media