Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Robson venter med Ehiogu

Middlesbrough-manager Bryan Robson venter med å legge inn bud på Aston Villa-forsvarer Uho Ehiogu før han vet utfallet av EUs gransking av det nåværende overgangssystemet. Les det siste om engelsk fotball.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

EU vurderer nå lovligheten i det nåværende overgangssystemet i fotball. I løpet av kort tid kan et nytt regelsett vedrørende spillere som skifter klubber være på plass. Utfallet av EUs gransking kan være at overgangssummene forsvinner.

- Det skjer ingenting med Ugo Ehiogu på grunn av de mulige endringene, sier Robson til avisa Sunday People ifølge SkySports.

Villa har satt en prislapp på rundt 90 millioner kroner på forsvarsklippen, men Middlesbrough-manageren tar ikke sjansen på å kaste bort så mye penger hvis hele overgangssystemet om kort tid skal bortfalle.

LUC NILIS' karriere kan være over. Den belgiske landslagsspissen som til daglig spiller for Aston Villa brakk leggen i kampen mot Ispwich. - Luc's skade var veldig stygg. Jeg er ingen ekspert og jeg kjenner ikke detaljene, men jeg regner med at han tilbringer natta på sykehus. Det var et åpent brudd, spillerne fortalte meg at det var blod på banen, sa Aston Villas assistentmanager Harrison etter 1-2-seieren mot Ipswich på lørdag.

IDAN TAL, israelsk landslagsspiller så lenge ut til å være på vei til Everton. Tal har imidlertid problemer med å få arberidstillatelse, og nå ser avtalen ut til å gå i vasken.

SAVIO, Real Madrids brasilianer, er på vei til Chelsea. Ifølge TEAMTALK skal Gianluca Vialli betale rundt 90 millioner kroner for Savio.

- Vi tror avtalen med Chelsea blir fullført. Vi er enige om summen, og det er lite som gjenstår før handelen er sluttført, sier en talsmann for Real Madrid.

ROBBIE FOWLER gjør skadecomeback for Liverpools reservelag i kveld.

Vegard Heggem spiller også fra start når Liverpool møter Sheffield Wednesday på Hillsborough. Bernard Diomede, Christain Ziege, og Danny Murphy skal også i aksjon for rødtrøyene.

TONY COTTEE er solgt fra Leicester til 1. divisjonsklubben Norwich. Veteranspissen har tidligere spilt for West Ham, Everton og Selangor (Malaysia). - Jeg tror jeg kan gjøre dem bedre, og score målene som vil flytte dem opp i ligaen, sier Cottee.

RAFAEL er på vei tilbake til Brasil. Celtic-forsvareren skal ifølge Planetfootball lånes ut til Corinthians i ett år. 24-åringen har hatt en turbulent tid etter 63 millioners-overgangen fra Gremio for ni måneder siden.