Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rød frustrasjon for Keegan

England- Sverige 0-0. Keegan-effekten forsvant nesten før den kom. I sin første match som heltidsansatt trener, måtte Kevin Keegan lide seg gjennom 90 pinlige Wembley-minutter. England var nærmere tap enn seier.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Andy Cole og Alan Shearer på topp var nesten en flopp. Og bakover var det heller ikke all verden. Beckham prøvde, men fikk ikke gutta med seg. Dessuten ble han skadd, måtte ut, og mister Bulgaria-kampen.

Bedre ble det ikke da Paul Scholes satte et klokkerent knokkelspark i en svensk legg og fikk - som tidenes første engelske landslagsspiller - rødt kort på Wembley. De skjedde midtveis i andre omgang, og derfra og inn handlet det mest om å slå unna.

Det klarte engelskmennene ganske bra, godt hjulpet av en god David Seaman og ikke altfor effektive svensker.

Fem poeng skiller det nå mellom Sverige og England på EM-tabellen. Verre er det at Polen har sneket seg inn på annenplass. Tøft er bare forordet på den jobben Keegan har foran seg skal han få laget sitt til EM-sluttspillet.

- Vi måtte vinne i dag. Det klarte vi ikke. Vi er langt nede akkurat nå. Men vi er ikke ute enda, sier Kevin Keegan.