Rodal avviser Husbys invitasjon

800 meter-spesialisten Vebjørn Rodal ønsker ikke å gjenoppta noe samarbeid med Kjell Arve Husby. Han ønsker i stedet å fortsette som planlagt, tross de dårlige resultatene så langt i sesongen.

Rodal har ingen tillit til Husby lenger etter at han brøt samarbeide med sin gode venn og trener i fjor.

- Det er overhodet ikke aktuelt å gjenoppta noe samarbeide med Kjell Arve Husby. Den tilliten jeg hadde til ham eksisterer ikke lenger. Jeg kan vel si det slik at det er enkelte ting jeg er best tjent med å legge bak meg, sier Vebjørn Rodal til NTB.

- Ta kontakt

Flere mener at han bør finne tilbake til sin gamle trener, selv hans argeste konkurrent, Wilson Kipketer har rådet Rodal til å ringe Husby. Husby på sin side har svart at Vebjørn Rodal vet hvor han bor, og telefonnummeret hans. Men telefonen forblir nok stille skal vi tro Rodal.
- Når det gjelder mitt samarbeid med Kjell Arve Husby har jeg tatt en avgjørelse, og den står jeg på 100 prosent. Jeg har overhodet ikke vurdert å trene med ham igjen, sier Vebjørn bestemt og litt småirritert til NTB.

Henlagt

Husby ble anmeldt for voldtektsforsøk, og møtte faglig kritikk fra åtte utøvere i Oppdal Friidrettsklubb.

Voltektssaken ble henlagt på grunn av bevisets stilling, og friidrettsforbundet forfølger ikke saken videre i idrettens egne organer.