Rodallega senket Carew-løst Villa med kandidat til årets mål

Hjemmetap i nordmannens fravær.

PERLETREFF: Hugo Rodallega fikk perletreff og scoret en tidlig kandidat til årets mål.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Chris Ratcliffe
PERLETREFF: Hugo Rodallega fikk perletreff og scoret en tidlig kandidat til årets mål.Foto: SCANPIX/AFP PHOTO/Chris Ratcliffe Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Aston Villa - Wigan 0-2.

Manager Martin O'Neill snakket om viktigheten av John Carews tilstedeværelse i et Aston Villa-lag som har mistet hjørnesteiner som Gareth Barry og Martin Laursen foran seriepremieren mot Wigan.

Derfor kom en fotskade som holdt nordmannen utenfor kampen svært så ubeleilig, selv om det ikke er alvorlig.De første indikasjoner tyder på at Carew fikk seg en slagskade mot foten under oppvarminga, men det skal som sagt ikke være alvorlig, får Dagbladet opplyst fra kilder i England.

Aston Villa fikk det også tøft mot et agressivt Wigan-lag som ønsket å gjøre forhåndstips om nedrykksstrid til skamme.

Etter en halvtime leverte Hugo Rodallega en tidlig kandidat til årets mål da han utnyttet ubesluttsomhet i Villas bakre rekker. Colombianeren lot en bakromspasning sprette før han dundret til.

Ballen føk som et prosjektil over en sjanseløs Brad Friedel, og bort i lengste kryss.

Roberto Martinez' elever nøyde seg ikke med det. 11 minutter etter pause satte hele angrepsrekka fart foran ballfører Charles N'Zogbia. Franskmannen hadde alternativer både til høyre og venstre, og selv om målscorer Rodallega signaliserte at han med all tydelighet ønsket ballen, valgte N'Zogbia å bruke Jason Koumas på gjennomløp.Koumas kom skrått på mål, men visste råd da Brad Friedel blottla en luke mellom beina. Kontant satte waliseren ballen i nota til 0-2 og det som skulle vise seg å være game over og en skuffende serieåpning for et Carew-løst Villa.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer