Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roddick i rute til US Open tross tap

Skuffet, men ikke bekymret.

FORTSATT OPTIMIST: Andy Roddick tapte i natt, men tror ikke det går utover US Open. Foto: REUTERS/Shaun Best
FORTSATT OPTIMIST: Andy Roddick tapte i natt, men tror ikke det går utover US Open. Foto: REUTERS/Shaun Best Vis mer

Andy Roddick røk tidlig ut av Cincinnati Masters, men den amerikanske tennisstjernen føler likevel at han er i rute til US Open.

Roddick var blant favorittene i Cincinnati, men tapte overraskende 6-7 (11-13), 6-7 (3-7) for landsmannen Sam Querrey i 2. runde onsdag.

- Jeg synes jeg spilte bra, og jeg føler meg klar til US open. Det er det du ønsker å få ut av denne perioden. Jeg er skuffet over at jeg ikke gjorde det bedre her, men jeg er ikke bekymret med tanke på US Open, sa Roddick.

I forrige uke kom han til semifinalen i Montreal Masters. Grand Slam-turneringen US Open starter 31. august. Roddick vant turneringen i 2003.

Sam Querrey møter Lleyton Hewitt i 3. runde i Cincinnati. Toppseedede Roger Federer vant 6-3, 7-5 over argentinske José Acasuso. Den sveitsiske verdenseneren møter David Ferrer i neste runde.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling