Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roddick ødela to racketer

Og slo ballen ut av stadion.

(Dagbladet.no): Andy Roddick var rasende da han tapte mot tyske Tommy Haas i tredjerunde-kampen i Pacific Life Open i California.

Amerikaneren knuste minst to racketer, skriver Associated Press. I tillegg slo han en ball ut av stadion.

I tillegg serverte han en rekke mindre raseriutbrudd under 6-4, 6-4-tapet. Så tidlig som tredje runde har han aldri røket ut av turneringen i Indian Wells før.

Roddick hadde bare tapt to av sine 18 første kamper i år, og kom fra seire i San Jose og Dubai og en kvartfinale i Memphis.

- Det er mye enklere å sitte her etter dette tapet i dag på bakgrunn av den jobben jeg har gjort den siste måneden. Det er antakelig lettere å tåle og påvirker trolig selvtilliten mye mindre, sa Roddick da han hadde fått roet seg etter kampen.

Men han var fortsatt gretten, og da han ble spurt om det var noe i spillet til Haas som ga ham problemer, svarte han bare med ett ord:

- Tydeligvis.

KASTER RACKET: Andy Roddick var rødglødende forbanna under tapet mot Tommy Haas. Foto: Danny Moloshok, Reuters/Scanpix
KASTER RACKET: Andy Roddick var rødglødende forbanna under tapet mot Tommy Haas. Foto: Danny Moloshok, Reuters/Scanpix Vis mer
ØDELA TO: Men heldigvis hadde Roddick flere racketer i bagen. Her etter kampen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media