Roddick slo ut Federer

Tredje seier på 24 forsøk mot sveitseren.

OVERRASKELSE: Andy Roddick (t.h.) viste gammel klasse da han slo ut Roger Federer fra turneringen i Key Biscayne i natt. Foto: Mike Ehrmann, Getty Images/AFP/Scanpix
OVERRASKELSE: Andy Roddick (t.h.) viste gammel klasse da han slo ut Roger Federer fra turneringen i Key Biscayne i natt. Foto: Mike Ehrmann, Getty Images/AFP/ScanpixVis mer

Roger Federer ble overraskende slått ut av Andy Roddick i ATP-turneringen i Key Biscayne i Florida i natt.

Roddick slo til med 7-6, 1-6, 6-4 seier og tok en av sine sjeldne seirer. Han har slutt med mye skader og uhell etter at han vant US Open i 2003. Nå har han falt helt til 34.-plass på verdensrankingen.

Seieren mandag var hans tredje i løpet av 24 kamper mot Federer, så det var ikke rart han jublet litt ekstra etter at kampen var over.

- Jeg følte at jeg tapte for en spiller som tidligere har vært en ener, og ikke en spiller som er nummer noen og tretti på rankingen, sa Federer etter det overraskende nederlaget.

Det betyr at Novak Djokovic, som jakter sin andre seier denne sesongen, får en lettere vei, for nå slipper han å møte Federer i turneringen han også vant i fjor.

(NTB)