Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roddick ute av Wimbledon

Det gikk ikke denne gangen, heller.

DRØMMEN KNUST: Andy Roddick er ute av Wimbledon etter tredjerundetapet for spanske Feliciano Lopez.Foto: SCANPIX/AFP/BEN STANSALL
DRØMMEN KNUST: Andy Roddick er ute av Wimbledon etter tredjerundetapet for spanske Feliciano Lopez.Foto: SCANPIX/AFP/BEN STANSALL Vis mer

Andy Roddick får heller ikke denne gangen sin etterlengtede Wimbledon-tittel. Fredag røk amerikaneren ut i tre strake sett 6-7 (2-7), 6-7 (2-7), 4-6 mot spanske Feliciano López.

Oppgjøret i 3. runde ble Roddicks siste i årets turnering. Det hjalp lite for 28-åringen at han hadde vunnet de sju siste kampene mot spanjolen.

Da de to møttes i gressturneringen på Queen's Club for et par uker siden måtte Roddick gi bort et sett før han klarte å overvinne López. Tendensen fortsatte da duoen sto overfor hverandre på All England Club fredag.

López, som har vært i kvartfinale i Wimbledon to ganger tidligere, servet fantastisk og tok hjem de to første settene etter klare seirer i tiebreak.

I det påfølgende settet triumferte den 44.-rangerte spanjolen uten hjelp av tiebreak. López møter nå vinneren av oppgjøret mellom Gaël Monfils og Lukasz Kubot.

Roddick har vært i tre finaler tidligere i Wimbledon, men har tapt for Roger Federer alle gangene. I 2009 var 28-åringen svært nær sin første Grand Slam-tittel på gress, men måtte gi tapt 14-16 i det femte og avgjørende settet og 77 game. Aldri har det vært spilt flere game i en Grand Slam-finale enn da Federer nektet Roddick tittelen for tredje gang for to år siden.

(NTB)

SKUFFET: Roddicks kone, skuespiller og modell Brooklyn Decker.Foto: SCANPIX/REUTERS/Toby Melville
SKUFFET: Roddicks kone, skuespiller og modell Brooklyn Decker.Foto: SCANPIX/REUTERS/Toby Melville Vis mer