MISTET HODET: Både taklingen som ga rødt og den misforståtte emblem-markeringen på vei inn i dusjen var mer enn pinlig for Funes Mori i Liverpool-derbyet i går.Foto: Reuters / Carl Recine/ NTB Scanpix
MISTET HODET: Både taklingen som ga rødt og den misforståtte emblem-markeringen på vei inn i dusjen var mer enn pinlig for Funes Mori i Liverpool-derbyet i går.Foto: Reuters / Carl Recine/ NTB ScanpixVis mer

Røde-Funes: - Unnskyld

Angrer etter gårsdagens skandale i Liverpool.

Evertons argentinske Ramiro Funes Mori beklaget torsdag sin grusomme takling av Liverpools Divock Origi i onsdagens Merseyside-oppgjør.

Fem minutter etter sidebytte mistet argentineren hodet og stemplet Origi på ankelen. Han fikk direkte rødt kort og den belgiske spilleren måtte ut på båre med store smerter.

- Jeg angrer veldig på det som skjedde i går, sier Funes i en pressemelding.

- Det var aldri meningen å skade en motstander eller mine kolleger ved å måtte forlate banen. Og når det gjelder Divock Origi, håper jeg oppriktig at han ikke pådro seg noen alvorlig skade. Det var aldri min hensikt å skade ham. Jeg ber så mye om unnskyldning, sier Funes.

Liverpool-manager Jürgen Klopp fortalte etter kampen at Origi hadde pådratt seg en vridning i ankelen, men at skadeomfanget ennå ikke er ferdig utredet.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram