SENSASJON: Philippe Coutinho er i storform og ble Liverpools matchvinner mot Manchester City søndag. Foto: EPA / PETER POWELL / NTB Scanpix
SENSASJON: Philippe Coutinho er i storform og ble Liverpools matchvinner mot Manchester City søndag. Foto: EPA / PETER POWELL / NTB ScanpixVis mer

Rodgers: - Coutinho er en nytelse å se på

Senket City i går.

Philippe Coutinho er i storform og ble Liverpools matchvinner mot Manchester City søndag. Manager Brendan Rodgers beskriver han som en sensasjon.

Som i fjor avgjorde brasilianeren hjemmemøtet med City med et herlig langskudd. 2-1-seieren kan vise seg å bli svært viktig i Liverpools jakt på mesterligaspill.

Coutinho forlenget med Anfield-klubben forrige måned. Siden har han glitret og bedret scoringsfrekvensen.

- Han spiller på et meget høyt nivå. Prestasjonene hans har vært en nytelse å se på siden han skrev ny kontrakt. Han kom hit som 19-åring og er fortsatt i utvikling. En sensasjonell fotballspiller, rett og slett. Å slå Joe Hart (City-keeper) med et hardt skudd fra den vinkelen, er helt fenomenalt, sa Rodgers etter søndagens seier.

- Coutinho er en spiller som alltid har bidratt med målgivende pasninger. Han er veldig uselvisk og en ydmyk fyr. Han er fantastisk å jobbe med. For noen år siden kom han hit for 8,5 millioner pund. Det er skremmende å tenke på hva han er verdt nå, la Liverpool-manageren til.

Philippe Coutinho ble hentet fra italienske Inter i 2013.

(NTB)