Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rodgers: - Liverpool er en «chihuahua»

Årets sammenlikning?

ABSURD SAMMENLIKNING: Liverpools manager Brendan Rodgers, her med målhelt Daniel Sturridge, mener klubben er litt som en chihuahua. Foto: AP Photo / Sang Tan / NTB Scanpix
ABSURD SAMMENLIKNING: Liverpools manager Brendan Rodgers, her med målhelt Daniel Sturridge, mener klubben er litt som en chihuahua. Foto: AP Photo / Sang Tan / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool jakter på sitt første seriegull siden 1990, men manager Brendan Rodgers demper forventningene.

Med 3-2-seieren mot Fulham onsdag er Liverpool virkelig tilbake i gullkampen. Rodgers sa etter trepoengeren i London at Liverpool «kanskje er en chihuahua som løper mellom beina på veddeløpshestene».

Tror Europa kan avgjøre Tidligere har Chelsea-manager José Mourinho dyttet forventningene over på Manchester City og Arsenal. Portugiseren omtalte Chelsea som et «føll» sammenlignet med de andre «galopphestene».

- Dersom vi henger med (i gullkampen) når Champions League starter igjen, hvem kan da vite hva som skjer, sa Liverpool-kaptein Steven Gerrard.

Ingen grenser Liverpool er ikke med i europacupene. Bare FA-cupen kommer i tillegg til serieavslutningen. De andre toppklubbene kjemper på flere fronter.

- De har alle store Champions League-kamper, mens vi kan forberede oss til én kamp i uka, påpekte Gerrard.

- Jeg mener fortsatt at de andre lagene må rote det vekk. De har flere poeng enn oss. Vi prøver å være så bra som mulig. Det er ingen grenser for vår ambisjon om å være den beste, sa Rodgers.

(NTB)

LITT SOM LIVERPOOL? Denne chihuahuaen er kanskje litt som Liverpool Football Club, skal vi tro klubbens manager. Foto: AP Photo / Frank Franklin / NTB Scanpix
LITT SOM LIVERPOOL? Denne chihuahuaen er kanskje litt som Liverpool Football Club, skal vi tro klubbens manager. Foto: AP Photo / Frank Franklin / NTB Scanpix Vis mer
Hele Norges coronakart