<strong>TROR HAN BEHOLDER JOBBEN:</strong> Liverpools svake sesong har satt press på manager Brendan Rodgers, men nordiren er sikker på at han leder klubben neste sesong. Foto: NTB Scanpix
TROR HAN BEHOLDER JOBBEN: Liverpools svake sesong har satt press på manager Brendan Rodgers, men nordiren er sikker på at han leder klubben neste sesong. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Rodgers: - Sikker på at jeg blir i Liverpool

Føler ikke presset.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Liverpools svake sesong har satt press på manager Brendan Rodgers, men nordiren er sikker på at han leder klubben neste sesong.

Liverpool ligger på 5.-plass før siste serierunde, men kan i verste fall bli nummer sju. Uansett har sesongen vært en stor skuffelse etter at klubben nesten vant ligaen for 12 måneder siden.

De dårlige resultatene har gjort at mange har stilt spørsmål om Rodgers er rett mann for klubben.

- Jeg er 150 prosent sikker på å bli. Jeg har god kommunikasjon med eierne og skal snakke med dem etter sesongen er over, sier han, ifølge The Telegraph.

Før årets sesong mistet Liverpool storscorer Luis Suárez, og i tillegg har Daniel Sturridge vært skadd stort sett hele sesongen.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer