Rodgers:- Jeg er ikke lei av Suarez eller feilene hans

Liverpool-manageren nekter for at spilleren kan gå rettens vei for å bli solgt.

 SUAREZ-STØTTE:  Liverpools manager Brendan Rodgers er sikker på at Suarez kommer til å bli i Liverpool.
Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
SUAREZ-STØTTE: Liverpools manager Brendan Rodgers er sikker på at Suarez kommer til å bli i Liverpool. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpixVis mer

(Dagbladet): Liverpool landet i kveld på norsk jord. Drøye to timer forsinket, på grunn av trafikk på flyplassen i England. 

Kvart over ni ankom de Hotel Royal Christiania. Til de frammøttes store skuffelse hastet spillerne inn på hotellet, uten å ta seg tid til å tilfredsstille autografjegerne. Det var bare Steven Gerrard og Lucas Leiva som signerte autografer før de hastet videre.

Brendan Rodgers droppet en planlagt middag for å snakke om Vålerenga-kampen. Men det tok ikke langt tid før agendaen var rettet mot Liverpools toppscorer.

Uaktuelt - Luis ble skadet på trening i går. Han og en rekke andre spillere måtte bli igjen hjemme. Det var for stor risk å ta dem med hit, sier Brendan Rodgers på pressekonferansen.

Manageren var i  godt humør på pressekonferansen, selv om spørsmålene rundt Suarez' framtid igjen ble bragt opp.

- Jeg sier det samme som i hele sommer. Han er en fantastisk spiller. Han slåss på banen og vil vinne. Vi har hatt noen bud, men de har ikke vært i nærheten av det han er verdt. Det er ingen forandring i situasjonen med han. Vi vil beholde de beste spillerne våre, og i hvert fall ikke selge dem til en rival, sier Rodgers.

Truer med rettsak Ifølge personer som står Luis Suarez nær, vurderer Liverpools stjernespiss å trekke Anfield-klubben for retten for å ha brutt en avtale som ble inngått i august 2012.

Ifølge BBC er 26-åringen klar på at det ble lagt til en klausul i kontrakten som innebærer at klubben må akseptere bud over 40 millioner pund, om Liverpool ikke kvalifiserte seg til Champions League. 

Forrige måned leverte Arsenal inn et skriftlig bud som oversteg den summen, men Liverpool avslo. Det har fått Suarez til å koke.

Den uruguayanske spissen var ikke med da Liverpools spillere ankom Oslo i kveld. Det har gitt vann på overgangs-mølla.  Brendan Rodgers har tidligere sagt at han er sikkert på at Suarez blir, og gjentok det tirsdag kveld.

- Jeg er ikke lei av Suarez eller feilene hans. Alle spillere gjør feil.  Livet handler om å lære. Det er den av min jobb som manager. Suarez har vært briljant for meg.

Rodgers tror heller ikke at den uruguayanske spissen kommer til å gjøre alvor av rettsak-truslene.

- Hvis Suárez og hans rådgivere noen gang har tenkt de tankene, tror jeg de vil komme fram til at de vil unngå det for enhver pris. Byen, klubben og supporterne har stått bak ham gjennom de mørkeste periodene i hans karriere. Hvis det har vært en vurdering, tror jeg ikke de vil tenke på det lenge. Vi har gikk ham hundre prosent hele tiden, sier Rodgers på pressekonferansen.

CL-drøm På pressekonferansen røper Rodgers Liverpools store mål for sesongen: Champions League.

- Å utvikle oss fra forrige sesong. Champions League er det store målet. Jeg tror vi har store muligheter til å greie det, selv om våre konkurrenter har brukt en hel haug med penger i sommer, sier Rodgers.

Manageren har hentet ti spillere siden han tok over klubben. Det begynner å bære frukter, og Rodgers tror spillerne nå forstår hans fotballfilosofi.

- Vi begynte å utvikle den stilen jeg vil at vi skal spille i fjor. Spillerne har begynt å mestre tempoet og filosofien jeg står for. Vi håper på å hente inn to spillere til før overgangsvinduet stenger, fortetter Liverpool-manageren.