DRAR: Brendan Rodgers bekrefter at Raheem Sterling er ferdig i Liverpool. Foto: NTB Scanpix
DRAR: Brendan Rodgers bekrefter at Raheem Sterling er ferdig i Liverpool. Foto: NTB ScanpixVis mer

Rodgers bekreftet Sterlings overgang til City

Avviser at de har et kjølig forhold.

Brendan Rodgers insisterer på at trenersparkingene i Liverpool var hans beslutning. Samtidig bekrefter Liverpool-manageren Raheem Sterlings overgang til Manchester City.

- Situasjonen er veldig enkel. Klubben er blitt enig med en annen klubb for en overgang for Raheem. Den vil fullføres etter legesjekk. I motsetning til det som er blitt skrevet den siste uken, har Raheem og jeg beholdt et veldig sterkt vennskap. Og slik var det helt til han dro. Dette er ingen stor sak, sa Rodgers på en pressekonferanse i Bangkok mandag.

Annen retning Rodgers avviste at han har hatt et kjølig forhold til Sterling.

- For tiden handler dette bare om spillerne som er med på reisen. Jeg snakket lenge med Raheem i går (søndag). Det er ingen problemer (mellom oss). De to klubbene er enig om en avtale, og han reiser videre.

Tidligere i sommer sparket Liverpool noe overraskende Rodgers mangeårige assistent Colin Pascoe. I tillegg ble førstelagstrener Mike Marsh fjernet fra sin stilling.

- Jeg bestemte meg for å gjøre endringer. Jeg hadde to fantastiske gutter, både Colin og Mike er profesjonelle og var veldig støttende. Jeg følte behovet for å gå i en annen retning. Beslutningen ble utelukkende tatt av meg selv, sa Rodgers.

Hentet mange Liverpool har hentet en rekke spillere i sommer. Roberto Firmino, James Milner, Nathaniel Clyne og Danny Ings er blant spillerne klubben har hentet.

- Det var viktig å bedre og styrke stallen foran neste sesong. Vi er veldig glad for spillerne vi har hentet, sa Rodgers.

Det er ventet at pengene fra Sterling-salget vil brukes på en målscorer. Rodgers ville si minst mulig om ytterligere forsterkninger.

- Jeg ønsker virkelig ikke å snakke for mye om dette på en pressekonferanse. Jeg brukte mye av forrige sesong på å snakke om overganger. Og jeg har ingen ønsker om å gjenta det. Alt vi gjør på den fronten vil skje bak lukkede dører. Når en spiller skriver under, vil dere (pressen) være de første som får vite det, sa Rodgers.

(NTB)