Rodgers bekreftet Sterlings overgang til City

Avviser at de har et kjølig forhold.

DRAR: Brendan Rodgers bekrefter at Raheem Sterling er ferdig i Liverpool. Foto: NTB Scanpix
DRAR: Brendan Rodgers bekrefter at Raheem Sterling er ferdig i Liverpool. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Brendan Rodgers insisterer på at trenersparkingene i Liverpool var hans beslutning. Samtidig bekrefter Liverpool-manageren Raheem Sterlings overgang til Manchester City.

- Situasjonen er veldig enkel. Klubben er blitt enig med en annen klubb for en overgang for Raheem. Den vil fullføres etter legesjekk. I motsetning til det som er blitt skrevet den siste uken, har Raheem og jeg beholdt et veldig sterkt vennskap. Og slik var det helt til han dro. Dette er ingen stor sak, sa Rodgers på en pressekonferanse i Bangkok mandag.

Annen retning Rodgers avviste at han har hatt et kjølig forhold til Sterling.

- For tiden handler dette bare om spillerne som er med på reisen. Jeg snakket lenge med Raheem i går (søndag). Det er ingen problemer (mellom oss). De to klubbene er enig om en avtale, og han reiser videre.

Tidligere i sommer sparket Liverpool noe overraskende Rodgers mangeårige assistent Colin Pascoe. I tillegg ble førstelagstrener Mike Marsh fjernet fra sin stilling.

- Jeg bestemte meg for å gjøre endringer. Jeg hadde to fantastiske gutter, både Colin og Mike er profesjonelle og var veldig støttende. Jeg følte behovet for å gå i en annen retning. Beslutningen ble utelukkende tatt av meg selv, sa Rodgers.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer