Rodgers benekter at Liverpool hadde noen avtale med Suarez

Nå blir han straffet og må trene alene.

ENSOM ULV: Ifølge britiske medier får ikke Luis Suarez trene med resten av sine lagkamerater.  Foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / NTB Scanpix
ENSOM ULV: Ifølge britiske medier får ikke Luis Suarez trene med resten av sine lagkamerater. Foto: AFP PHOTO / PORNCHAI KITTIWONGSAKUL / NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Liverpool, med Brendan Rodgers i spissen, var i Norge da Luis Suarez uttalte at han ønsker å forlate klubben. Stjernespilleren mener at Liverpool lovet at han kunne dra dersom de ikke klarte å kvalifisere seg for Champions League. Dette benekter klubben.

- Det var ingen løfter som ble gitt, og ingen løfter som ble brutt, sier Rodgers til Liverpool Echo.

- Klubben og hans representanter hadde flere samtaler og han visste nøyaktig hvordan ting lå an, sier Rodgers.

Rodgers har støttet Suarez gjennom hele sesongen og sommere. Manageren fikk med seg uttalelsene til Suarez i media, og nå ser det endelig ut til at 40-åringen har mistet tålmodigheten med sin juvel.

- Selvfølgelig er bemerkningene jeg har lest bittert og skuffende, men min jobb er større enn det. Min jobb er å kjempe for og beskytte klubben. Samtalene jeg har hatt med ham vil være private, sier Rodgers.

Mangel på respekt Han legger likevel ikke skjul på at uttalelsene vil få konsekvenser for uruguayaneren.

- Jeg vil ta sterke og avgjørende beslutninger, absolutt. Det har vært en total mangel på respekt for klubben - dette er en mangel på respekt for en klubb som har gitt ham alt. Absolutt alt. Jeg føler virkelig med supporterne, folk som har sunget hans navn, sier Rodgers.

The Guardian er en av flere britiske aviser som melder at Suarez må trene alene fremover, og Daily Star skriver at Arsenal står klar til å by rekordsummen 51 millioner pund for spilleren.

Tidligere denne uka fortalte den angriperen at han vurderer å trekke Anfield-klubben for retten. 26-åringen mener nemlig den tradisjonsrike klubben har brutt en avtale som ble inngått i august 2012, og har koblet spillerforeningen inn i saken. Dette benekter Brendan Rodgers.