Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rodgers bøtelagt etter dommerkritikk

Liverpool-manageren får 80 000 kroner i bot.

 8000 PUND I BOT:   Liverpool-manager Brendan Rodgers er bøtelagt av FA etter dommerkritikken han kom med etter tapet for Manchester City i romjula. Foto: EPA/PETER POWELL
8000 PUND I BOT: Liverpool-manager Brendan Rodgers er bøtelagt av FA etter dommerkritikken han kom med etter tapet for Manchester City i romjula. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer

(Dagbladet): 2. juledag tapte Liverpool 1-2 borte mot Manchester City. Flere dommeravgjørelser gikk ikke Anfield-klubbens vei, og det fikk klubbens manager Brendan Rodgers til å rase.

Nå har det engelske fotballforbundet (FA) bestemt seg for å bøtelegge 40-åringen.

Han får 8000 pund i bot, men slipper karantene. Det besluttet disiplinærutvalget i Englands fotballforbund (FA) torsdag. Det vil si at vil at vil være på benken når Liverpool møter Stoke på bortebane kommende søndag.

Rodgers var svært kritisk til at Bolton-dommeren Lee Mason fikk dømme oppgjøret. Bolton ligger et par mil utenfor Manchester, men tilhører område som engelskmennene kaller «Greater Manchester».

- Jeg sier aldri noe om dommerteamet men i dag var de forferdelige. De ga oss ingenting, var noe av det Liverpool-manageren sa etter tapet.

- Hvor skal jeg starte? Vi fikk ingen av 50-50-situasjonene. Det verste var linjemannens vurdering på offsidesituasjonen. Når du jobber på dette nivået, MÅ du gjøre riktig der. Det var et perfekt timet løp. Det var et stort øyeblikk i en stor kamp, men likevel tok han så feil, fortsatte manageren.