Rodgers har fått sparken i Liverpool

Bekreftes av klubben.

SPARKET: Brendan Rodgers fikk sparken i Liverpool, kun timer etter at laget spilte 1-1 borte mot Everton. Foto: NTB Scanpix
SPARKET: Brendan Rodgers fikk sparken i Liverpool, kun timer etter at laget spilte 1-1 borte mot Everton. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Brendan Rodgers har fått sparken som manager i Liverpool. Beskjeden kommer bare timer etter at Liverpool spilte 1-1 borte mot Everton.

Det bekrefter klubben på sine egne hjemmesider.

Der skriver klubben at de har terminert managerens kontrakt.

- Vi takker Brendan Rodgers for det han har tilført klubben og vil gjerne uttrykke vår takknemlighet for den harde jobben han har gjort, skriver Liverpool i et innlegg signert eier John W Henry, styrelederTom Werner og klubbpresident Mike Gordon said:

- Vi har alle delt noen utrolige flotte øyeblikk med Brendan som manager, og vi er sikre på at han vil få en lang karriere innen fotballen.

Siden 2012 Rodgers jobb har hengt i en tynn tråd en god stund, men 42-åringen har fått støtte fra flere kanter. Harry Redknapp gikk tidligere i uken ut og ytret at han ikke burde bli sparket, men heller gis tid til å bygge Liverpool opp igjen. Det var en mening Vegard Heggem delte.

- Jeg er ikke en av dem som mener at klubben må få inn en ny manager nå. Brendan Rodgers må få ro i fortsettelsen, sa Heggem til NTB torsdag.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.