- Rodgers har snakket om en ny kontrakt i media flere ganger, men jeg har ikke hørt noe ennå

Gerrard håper å ha mer enn en sesong igjen.

SER SOLIDE UT: Liverpool og Steven Gerrard slo Manchester City etter straffekonk i en treningskamp i New York i går kveld, og virker å være i rute til årets sesong. Gerrard har ett år igjen av kontrakten med Liverpool, men håper å forlenge den. Foto: Mike Stobe / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
SER SOLIDE UT: Liverpool og Steven Gerrard slo Manchester City etter straffekonk i en treningskamp i New York i går kveld, og virker å være i rute til årets sesong. Gerrard har ett år igjen av kontrakten med Liverpool, men håper å forlenge den. Foto: Mike Stobe / Getty Images / AFP / NTB ScanpixVis mer

Liverpool-legenden Steven Gerrard (34) har spilt i klubben hele karrieren. Nå har han ett år igjen på sin nåværende kontrakt, og han håper at han får bli også utover det.

Men noen kontraktsforhandlinger har ennå ikke funnet sted.

- Håper - Brendan har snakket om en ny kontrakt i media flere ganger, men jeg har ikke hørt noe ennå. Jeg prøver ikke å få klubben på banen, eller noe sånt, det er ikke det. Jeg er sikker på at vi kommer til å snakke sammen i framtida, så vi får bare vente og se, sier Steven Gerrard til Sky sports.

- Jeg håper at jeg er her lenger enn ett år til, selvsagt, men mitt fokus nå er den kommende sesongen.

Mangler ligagull Liverpool-kapteinen har ennå mye ugjort i klubben.

Blant annet mangler han fortsatt et ligagull. Liverpool lå lenge godt an forrige sesong, men de mistet overtaktet i gullkampen da Gerrard skled, slik at Chelseas Demba Ba fikk fri bane til å sende London-laget i ledelsen i kampen de blå til slutt vant 2-0.

I VM var han også direkte involvert i situasjonen som endte med at tidligere lagkamerat Luis Suarez sendte England ut av VM. Ikke rart Gerrard har omtalt de tre siste månedene som de verste i hans liv.

Slutt på landslaget 34-åringen ga seg på landslaget etter VM for å fokusere fullt og helt på Liverpool-karrieren. Gerrard mener Liverpool har all grunn til å gå inn i årets sesong med optimisme, og er klar på at de er blant tittelkandidatene.

- Om vi hadde hatt Suarez, så ville vi vært favorittene, men jeg tror vi fortsatt vil være med i tittelracet. Vi spilte fantastisk fotball til tider i fjor, og vi er et veldig, veldig bra lag.