- Rodgers har snakket om en ny kontrakt i media flere ganger, men jeg har ikke hørt noe ennå

Gerrard håper å ha mer enn en sesong igjen.

SER SOLIDE UT: Liverpool og Steven Gerrard slo Manchester City etter straffekonk i en treningskamp i New York i går kveld, og virker å være i rute til årets sesong. Gerrard har ett år igjen av kontrakten med Liverpool, men håper å forlenge den. Foto: Mike Stobe / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
SER SOLIDE UT: Liverpool og Steven Gerrard slo Manchester City etter straffekonk i en treningskamp i New York i går kveld, og virker å være i rute til årets sesong. Gerrard har ett år igjen av kontrakten med Liverpool, men håper å forlenge den. Foto: Mike Stobe / Getty Images / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Liverpool-legenden Steven Gerrard (34) har spilt i klubben hele karrieren. Nå har han ett år igjen på sin nåværende kontrakt, og han håper at han får bli også utover det.

Men noen kontraktsforhandlinger har ennå ikke funnet sted.

- Håper - Brendan har snakket om en ny kontrakt i media flere ganger, men jeg har ikke hørt noe ennå. Jeg prøver ikke å få klubben på banen, eller noe sånt, det er ikke det. Jeg er sikker på at vi kommer til å snakke sammen i framtida, så vi får bare vente og se, sier Steven Gerrard til Sky sports.

- Jeg håper at jeg er her lenger enn ett år til, selvsagt, men mitt fokus nå er den kommende sesongen.

Mangler ligagull Liverpool-kapteinen har ennå mye ugjort i klubben.

Blant annet mangler han fortsatt et ligagull. Liverpool lå lenge godt an forrige sesong, men de mistet overtaktet i gullkampen da Gerrard skled, slik at Chelseas Demba Ba fikk fri bane til å sende London-laget i ledelsen i kampen de blå til slutt vant 2-0.

I VM var han også direkte involvert i situasjonen som endte med at tidligere lagkamerat Luis Suarez sendte England ut av VM. Ikke rart Gerrard har omtalt de tre siste månedene som de verste i hans liv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer