NFL-sluttspillet:

Rodgers herjet da Packers slo ut Giants

Viste hele registeret av kvaliteter.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Aaron Rodgers leverte et quarterbackshow og kastet fire touchdownpasninger da Green Bay Packers slo New York Giants 38-13 i NFL-sluttspillet søndag.

33-åringen viste hele registeret av kvaliteter posisjonen krever da han avgjorde kampen i kulda, fra mot og snarrådighet til en kastarm med dødelig presisjon og styrke. Og litt flaks.

Giants ledet 6-0 da Rodgers i 2. periode fryktløst holdt på ballen i nesten ti sekunder mens han lette etter en ledig lagkamerat i målsonen. Iskaldt vendte han bort Giants-forsvarere som prøvde å takle ham, inntil han fant en delvis dekket Davante Adams. 7-6.

Med fire sekunder igjen til pause prøvde Rodgers på en såkalt "hail mary". Fra egen halvdel slengte han ballen så langt han kunne, så den forsvinne mellom fire par Giants-hender og dette i fanget på Randall Cobb bakerst i målsonen: 14-6 halvveis.

I 11 kuldegrader varmet flere Giants-spillere opp til kampen i kortbukser og bar overkropp, for å vise at de ikke fryktet kulde eller motstander. Men den smellen ble tung å tåle.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer