Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rodgers innrømmer: - Spillestilen vår passer ham ikke

Liverpool-treneren om Balotelli.

PASSER IKKE: Mario Balotelli satt på benken da Liverpool spilte 2-2 mot Arsenal forrige helg. Nå innrømmer Brendan Rodgers at Balotelli ikke passer til Liverpools intensive spillestil. Foto: REUTERS/Phil Noble
PASSER IKKE: Mario Balotelli satt på benken da Liverpool spilte 2-2 mot Arsenal forrige helg. Nå innrømmer Brendan Rodgers at Balotelli ikke passer til Liverpools intensive spillestil. Foto: REUTERS/Phil Noble Vis mer

Mario Balotelli har fortsatt ikke scoret for Liverpool i Premier League etter at han kom til klubben fra AC Milan etter sommerferien.

24-åringen ble hentet inn for å erstatte toppscoreren Luis Suárez. Han ble solgt til Barcelona etter det kontroversielle bittet under fotball-VM. Det var italieneren Giorgio Chiellini som fikk nærkontakt med urugauyerens tenner i Brasil-mesterskapet.

Nå innrømmer Liverpool-manager Brendan Rodgers at Balotelli ikke passer veldig godt inn i den stilen Liverpool bruker i kampene sine. Spillestilen med høyt press på motstanderne er ikke noe for Balotelli.

- Jo, vi har sett at spillestilen vår ikke passer ham særlig bra, sier manageren i en kommentar.

- Det er bedre for ham å ligge inne i straffefeltet eller omkring straffemerket. Å presse i en intensiv spillestil passer ham rett og slett ikke, mener Rodgers.

Han sier at han forsøker å få det beste ut av de spillerne han har til rådighet. Han har med Balotelli i troppen mot Burnley annen juledag, etter at italieneren er sonet en kamps karantene.

- Det er viktig at han er klar igjen etter å ha stått over. Dermed har vi en ekstra spiller i troppen. Det liker vi, for nå er det Fabio Borini som må stå over på grunn av karantene, sier Rodgers.

Balotelli har tidligere hatt stor suksess både i Manchester City og AC Milan. Han scoret mange viktige mål i begge disse klubbene, men i Liverpool har han ikke funnet veien til nettmaskene.

Foreløpig har han scoret to ganger for Liverpool. Det er et mål i mesterligaen og en scoring i ligacupen. I Premier League har han fortsatt til gode å score etter at han kom til klubben. (NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media