Rodgers innrømmer at Liverpool har et problem

Vet grunnen.

HODEBRY: Brendan Rodgers er ikke i tvil om at det Liverpool savner mest sammenliknet med sist sesong er mål. Foto: Reuters / Darren Staples / NTB Scanpix
HODEBRY: Brendan Rodgers er ikke i tvil om at det Liverpool savner mest sammenliknet med sist sesong er mål. Foto: Reuters / Darren Staples / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Liverpool har ikke på noen måte klart å følge opp fjorårets ligasølv. Manager Brendan Rodgers mener manglende målappetitt er hovedgrunnen til det.

Liverpool har ikke gitt opp håpet om mesterligaspill til høsten. Laget har sju poeng opp til Manchester United på fjerdeplass, men tirsdag kan forspranget reduseres til fire med seier i hengekampen mot Hull.

For ett år siden ga de røde Manchester City kamp om ligagullet inn i siste serierunde, men denne sesongen er toget for lengst gått. Manager Brendan Rodgers har klare tanker om hvorfor det har blitt slik.

101 mål i fjor - Defensivt har vi vært sterke, men det kritiske området har vært antall scorede mål. Det må vi gjøre noe med, sier nordiren.

- Det er åpenbart den biten vi må se litt ekstra på i sommer. Vi har en toppspiss i Daniel Sturridge, men han trenger hjelp, tilføyer han.

Fem kamper før slutt står Liverpool bokført med 47 scorede mål i ligaen. For ett år siden endte laget på 101.

Foran tirsdagens møte er Raheem Sterling klubbens toppscorer i ligaen med 7 mål. Midtveis i april måned i fjor hadde Luis Suárez og Daniel Sturridge i fellesskap scorer 49 ganger for Anfield-klubben, melder OPTA. Kontrastene er med andre ord store.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.