HODEBRY: Brendan Rodgers er ikke i tvil om at det Liverpool savner mest sammenliknet med sist sesong er mål. Foto: Reuters / Darren Staples / NTB Scanpix
HODEBRY: Brendan Rodgers er ikke i tvil om at det Liverpool savner mest sammenliknet med sist sesong er mål. Foto: Reuters / Darren Staples / NTB ScanpixVis mer

Rodgers innrømmer at Liverpool har et problem

Vet grunnen.

Liverpool har ikke på noen måte klart å følge opp fjorårets ligasølv. Manager Brendan Rodgers mener manglende målappetitt er hovedgrunnen til det.

Liverpool har ikke gitt opp håpet om mesterligaspill til høsten. Laget har sju poeng opp til Manchester United på fjerdeplass, men tirsdag kan forspranget reduseres til fire med seier i hengekampen mot Hull.

For ett år siden ga de røde Manchester City kamp om ligagullet inn i siste serierunde, men denne sesongen er toget for lengst gått. Manager Brendan Rodgers har klare tanker om hvorfor det har blitt slik.

101 mål i fjor - Defensivt har vi vært sterke, men det kritiske området har vært antall scorede mål. Det må vi gjøre noe med, sier nordiren.

- Det er åpenbart den biten vi må se litt ekstra på i sommer. Vi har en toppspiss i Daniel Sturridge, men han trenger hjelp, tilføyer han.

Fem kamper før slutt står Liverpool bokført med 47 scorede mål i ligaen. For ett år siden endte laget på 101.

Foran tirsdagens møte er Raheem Sterling klubbens toppscorer i ligaen med 7 mål. Midtveis i april måned i fjor hadde Luis Suárez og Daniel Sturridge i fellesskap scorer 49 ganger for Anfield-klubben, melder OPTA. Kontrastene er med andre ord store.

Sturridge-skader Med til historien hører det naturligvis at Suárez forlot Merseyside-klubben til fordel for Barcelona i fjor sommer. Uruguayaneren har vist seg vond å erstatte.

Mario Balotelli ble hentet inn, men italieneren har bare vært en skygge av seg selv. Senest mot West Brom lørdag leverte han en meget svak forestilling.

Daniel Sturridge har i tillegg vært skadd i lange perioder denne sesongen. Mye tyder på at den engelske landslagsspissen ikke blir å se på banen før til høsten.

(NTB)