Rodgers lover Liverpool-bedring: - Vi vil kjempe oss tilbake

Røk ut av Champions League.

IKKE GODE NOK: Liverpool og Brendan Rodgers klarte bare 1-1 hjemme mot Basel i går kveld. Dermed er det sveitserne som går videre i Champions League. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB Scanpix
IKKE GODE NOK: Liverpool og Brendan Rodgers klarte bare 1-1 hjemme mot Basel i går kveld. Dermed er det sveitserne som går videre i Champions League. Foto: REUTERS / Phil Noble / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Liverpool-manager Brendan Rodgers lover at laget vil kjempe hardt for å komme tilbake til Champions League etter at årets deltakelse ble kortvarig.

Steven Gerrards frispark i det 81. minutt ordnet 1-1 mot Basel i regnværet på Anfield, men det nødvendige vinnermålet kom aldri. Dermed fulgte det sveitsiske mesterlaget suverene Real Madrid til cupspillet.

Liverpool var tilbake i Champions League etter fem års fravær. Før søndagens storkamp mot Manchester United er Liverpool seks poeng fra fjerdeplassen i Premier League, og Rodgers er klar over at laget må heve seg for å få spille Champions League også neste sesong.

Klubben som i mai så vidt ble slått til sølv er så langt bare på 9.-plass i Premier League.

Ikke gode nok - Vi fortjente å være med i år etter en vidunderlig forrige sesong, men vi var ikke gode nok i gruppespillet, og dermed røk vi ut, sa Rodgers etter tirsdagens kamp.

- Likevel har det vært god læring for oss, og vi kommer til å gi alt vi kan for å sørge for at det ikke blir fem år til neste gang. Vi håper å være med igjen allerede neste år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer