Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rodgers mener Liverpool er ugjenkjennelig

- Det er hardt for supporterne.

ADVARER: Liverpool-manager Brendan Rodgers avdvarer fansen i forkant av ettermiddagens Premier League-kamp mot West Bromwich. Foto: AP Photo / Keystone, Georgios Kefalas / NTB Scanpix
ADVARER: Liverpool-manager Brendan Rodgers avdvarer fansen i forkant av ettermiddagens Premier League-kamp mot West Bromwich. Foto: AP Photo / Keystone, Georgios Kefalas / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Liverpool-manager Brendan Rodgers avdvarer fansen i forkant av ettermiddagens Premier League-kamp mot West Bromwich.

Laget har ikke tatt en seier i serien siden 31. august. Forrige helg ble det bare uavgjort i derbyet mot Everton, og onsdag gikk laget på en smell i Champions League mot Basel.

Dermed er ikke stemninga på topp i Liverpool.

Nå går Brendan Rodgers ut og sier at fansen må forberede seg på at den tunge perioden vil kunne vare en stund. - til de nye spillerne finner seg ordentlig til rette. Han beskriver Liverpool-laget som «ugjenkjennelig» fra i fjor.

Frustrasjon Rodgers skjønner at fansen blir frustrerte av den overgangsperioden laget er inne i - etter å ha solgt Luis Suarez og kjøpt ni nye spillere i sommer.

- Det er hardt for supporterne, og jeg skjønner det. Det må være veldig vanskelig å se at dette laget hadde sånn en flyt og var så dynamisk for atten måneder siden. Nå ser de muligens et lag som ikke har noen likheter med det laget. Jeg forstår det godt, og det er ingen som er mer frustrert enn meg, sier Rodgers i forkant av West Bromwich-kampen, skriver Guardian.

Rodergs ber om tid til å la de nye spillerne tilpasse seg.

- Vi mistet en toppspiller, og da måtte vi skaffe andre spillere til å hjelpe oss nå og i framtida. Når disse spillerne finner seg til rette og virkelig skjønner hvordan vi jobber, så tror jeg vi kommer oss tilbake dit vi var. Men det er helt tydelig at det vil være litt frustrasjon nå, sier Liverpool-manageren, som i går kunne juble for at Daniel Sturridge forlenget kontrakten sin med fem år.

Tålmodighet Rodgers ber om tålmodighet, og tror på bedre dager for klubben.

- Vi må bare holde ut til jeg får hele troppen tilbake, til vi har Emre Can, Joe Allen, Daniel og de andre tilbake. Når det skjer, tror jeg vi vil komme opp på det nivået vi var igjen. I mellomtiden er det tydelig at det er vanskelig for supporterne, og det forstår jeg veldig godt, understreker Rodgers. 

Liverpool ligger på en 14. plass med sju poeng før dagens kamp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media