Rodgers mener Liverpool er ugjenkjennelig

- Det er hardt for supporterne.

ADVARER: Liverpool-manager Brendan Rodgers avdvarer fansen i forkant av ettermiddagens Premier League-kamp mot West Bromwich. Foto: AP Photo / Keystone, Georgios Kefalas / NTB Scanpix
ADVARER: Liverpool-manager Brendan Rodgers avdvarer fansen i forkant av ettermiddagens Premier League-kamp mot West Bromwich. Foto: AP Photo / Keystone, Georgios Kefalas / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Liverpool-manager Brendan Rodgers avdvarer fansen i forkant av ettermiddagens Premier League-kamp mot West Bromwich.

Laget har ikke tatt en seier i serien siden 31. august. Forrige helg ble det bare uavgjort i derbyet mot Everton, og onsdag gikk laget på en smell i Champions League mot Basel.

Dermed er ikke stemninga på topp i Liverpool.

Nå går Brendan Rodgers ut og sier at fansen må forberede seg på at den tunge perioden vil kunne vare en stund. - til de nye spillerne finner seg ordentlig til rette. Han beskriver Liverpool-laget som «ugjenkjennelig» fra i fjor.

Frustrasjon Rodgers skjønner at fansen blir frustrerte av den overgangsperioden laget er inne i - etter å ha solgt Luis Suarez og kjøpt ni nye spillere i sommer.

- Det er hardt for supporterne, og jeg skjønner det. Det må være veldig vanskelig å se at dette laget hadde sånn en flyt og var så dynamisk for atten måneder siden. Nå ser de muligens et lag som ikke har noen likheter med det laget. Jeg forstår det godt, og det er ingen som er mer frustrert enn meg, sier Rodgers i forkant av West Bromwich-kampen, skriver Guardian.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer