Brendan Rodgers skryter av Kristoffer Ajer

Rodgers om Ajers landslagsinnkalling: – Vel fortjent

Celtic-manager Brendan Rodgers pøser ut lovord om eleven Kristoffer Ajer etter at unggutten ble tatt ut i Norges A-landslagstropp for første gang.

LANDSLAGET: Kristoffer Ajer er kalt opp på A-landslaget for første gang. Det mener Celtic-sjefen, Brendan Rodgers, er fortjent. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
LANDSLAGET: Kristoffer Ajer er kalt opp på A-landslaget for første gang. Det mener Celtic-sjefen, Brendan Rodgers, er fortjent. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ajer er med i Lars Lagerbäcks ferskeste A-tropp. Han får etter all sannsynlighet sin første kamp på bestelaget mot Australia (h) eller Albania (b) senere i mars.

- Jeg er glad på Kristoffers vegne. Det har vært en fantastisk reise for ham så langt, og han tilpasser seg og blir bedre for hver eneste dag som går. Det er vel fortjent, skrøt Celtic-manager Brendan Rodgers på en pressekonferanse fredag.

Søndag var Ajer med på å vinne Old Firm-duellen mot Rangers med 3-2. Han var litt rusten før pause, men tok seg opp i 2.-omgangen.

Kan bli en toppspiller

- Han spilte høyreback mot Rangers, og selvfølgelig, det er ikke hans beste posisjon, men i likhet med hver eneste posisjon som han spiller, så gir han alt. Jeg ser for meg at han vil utvikle seg til å bli en toppspiller. Det er masse arbeid igjen og utvikling siden det å være midtstopper er en ny posisjon for ham, men han har virkelig forutsetningene, sa Rodgers.

- Han er 195 centimeter høy, han er rask, han kan spille ballen, han blir mer dominerende i lufta og han er ivrig på å lære. Så i en alder av 19 år er det en stor ære for ham å bli kalt opp, men jeg forventer at han i løpet av de neste årene virkelig pusher på og utvikler seg, fortsatte manageren om Ajer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer