Rodgers om Balotelli: - Det er en risiko å hente ham

Snakker ut om nysigneringen.

PÅ PLASS: Mario Balotelli så sin nye arbeidsgiver tape 1-3 på Etihad. Her sammen med Lucas Leiva, Jon Flanagan og Adam Lallana på tribunen. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB SCANPIX
PÅ PLASS: Mario Balotelli så sin nye arbeidsgiver tape 1-3 på Etihad. Her sammen med Lucas Leiva, Jon Flanagan og Adam Lallana på tribunen. Foto: EPA/PETER POWELL/NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Mario Balotelli måtte se sin nye klubb tape 1-3 for Manchester City på Etihad i kveld, og det så ikke ut som om han fikk varmen av hverken vær eller spill.

Etter kampen var Brendan Rodgers klar på at det er litt gambling involvert når han nå henter urokråka tilbake til England.

- Vi får se hvordan det går. Når jeg snakket med ham fikk jeg inntrykk av at han er verdt en sjanse. Det er en risiko å hente ham, men talentet hans snakker for seg selv. Han er talentfull og forhåpentligvis kan vi hjelpe ham å modnes videre, sier Rodgers på TV 2.

- Skuffende andreomgang Resultatet på Etihad reflekterte kanskje ikke helt styrkeforholdet mellom de to lagene. I alle fall ikke før hvilen. Rodgers var fornøyd med hvordan laget hans spilte de første 45 minuttene.

- Den andre omgangen var skuffende, men vi var best i første omgang. Alt virket etter planen, men vi ga bort et unødvendig mål før pause, sier han.

Da Stevan Jovetic satte inn sitt andre for kvelden, og Sergio Aguero la på til tre etter fattige 23 sekunder på banen, var kampen i realiteten over. Likevel er han fornøyd med moralen til guttene.

- På 3-0 er kampen død, men spillerne fortsatte å jobbe. Vi skapte sjanser og fikk 3-1. Hadde Ricky (Lambert) fått 3-2 kunne alt skjedd.

- Glad på hans vegne Rodgers kollega i Manchester City, Manuel Pellegrini, var naturlig nok langt mer fornøyd med kveldens forestilling.

- Måten vi jobbet gjennom hele kampen var bra. Vi møtte et godt og offensivt lag, men vi lagde nok sjanser til å få tre mål. Når man spiller mot et så godt lag må du være konsentrert, og det klarte vi, sier argentineren.

Manageren var også full av lovord om kveldens tomålsscorer som ikke hadde en enkel debutsesong for de lyseblå.

- Han var uheldig i fjor. Det var så mange skader, men han var tålmodig og jobbet mye for å komme tilbake. Det er derfor vi kjøpte ham. Han er en god spiller, og jeg er veldig glad på hans vegne fordi han fortjener det.