<strong>BLIR I LIVERPOOL:</strong> Liverpool-manager Brendan Rodgers avviser ryktene om at stjernespilleren Raheem Sterling skal være på vei vekk fra klubben. Foto: Reuters / Andrew Couldridge
BLIR I LIVERPOOL: Liverpool-manager Brendan Rodgers avviser ryktene om at stjernespilleren Raheem Sterling skal være på vei vekk fra klubben. Foto: Reuters / Andrew Couldridge Vis mer

Rodgers om Sterlings intervju: - Vi gjør alle feil

Sier at kantspilleren ikke drar noen steder i sommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Liverpool-manager Brendan Rodgers avviser ryktene om at stjernespilleren Raheem Sterling skal være på vei vekk fra klubben.

Kantspilleren Sterling har to år igjen av sin kontrakt med klubben. Men ifølge engelske aviser skal diskusjonene om en kontraktsforlengelse nå ha brutt sammen. Dermed har ryktene også startet om at 20-åringen kan bli solgt i sommer.

- Han bør konsentrere seg om fotball. Om ambisjonens hans er å vinne trofeer, så er det samme målsetting som vi har her. Han har kontrakt med oss i mer enn to år til, og skal ikke noe annet sted i sommer, slo Rodgers fast på en pressekonferanse torsdag.

Det var i et intervju med BBC onsdag at Sterling uttalte at han ikke bryr seg om penger, men vil være et sted hvor han kan vinne trofeer.

Rodgers mener det var en tabbe av Sterling å stille opp på intervjuet.

- Det var ikke godkjent av klubben. Han kommer til å lære. Vi gjør alle feil, spesielt når vi er unge, sa manageren.

I Liverpool tjener landslagsspilleren nå 420 000 kroner i uka. Signerer han en kontraktsforlengelse er det ventet at ukelønna stiger til rundt drøyt 1,6 millioner kroner.

Arsenal, Manchester City, Real Madrid og Bayern München er alle meldt å være interesserte i Sterling.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer