Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rodgers sa nei til Liverpool tre ganger

Nektet å rokke på egne prinsipper.

FULLT ANSVAR: Brendan Rodgers får fullt sportslig ansvar i Liverpool. - Hvis ikke jeg hadde fått det kunne jeg aldri takket ja, sier han. Foto: Reuters / Nigel Roddis / NTB Scanpix
FULLT ANSVAR: Brendan Rodgers får fullt sportslig ansvar i Liverpool. - Hvis ikke jeg hadde fått det kunne jeg aldri takket ja, sier han. Foto: Reuters / Nigel Roddis / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Brendan Rodgers ble i går presentert som Kenny Dalglish' etterfølger i Liverpool.

- Jeg lover å dedikere livet mitt til å kjempe for denne klubben og å forsvare de gode prinsippene til Liverpool både på og utenfor banen, sa Rodgers på pressekonferansen etter den obligatorske foto-seansen foran «The Kop».

På pressekonferansen avslørte han også at han hadde sagt nei til Liverpool tre ganger. Først på det fjerde jobbtilbudet fra klubben takket han ja etter at Liverpool ga han alt sportslig ansvar.

Liverpool-eierne ønsket egentlig å ansette en sportsdirektør, men Rodgers nektet å takke ja hvis ikke de skrinla planene.

- Jeg ville ha klarhet i om jeg ville ha ansvar om alt som har med fotball å gjøre, og aksepterte ikke tilbudet før vi hadde snakket tre ganger om det. Hadde jeg ikke fått det slik kunne jeg ikke sagt ja, sa Rodgers ifølge The Mirror.

Fullt ansvar Han får nå fullt ansvar for (blant annet) signeringer av nye spillere.

FORAN «THE KOP»: Brendan Rodgers poserer foran «The Kop» - stedet der kjernen Liverpool-fansen sitter/står under kamper. Foto: AP Photo / Barrington Coombs / PA Wire
FORAN «THE KOP»: Brendan Rodgers poserer foran «The Kop» - stedet der kjernen Liverpool-fansen sitter/står under kamper. Foto: AP Photo / Barrington Coombs / PA Wire Vis mer

- De nye spillerne som kommer hit vil bli mine signeringer. Det er veldig enkelt, du har en manager og under ham har du flere forskjellige avdelinger.

- I en klubb av denne størrelsen er det ikke en mann som gjør alt, men det ville vært galskap hvis en var manager og noen andre fortalte deg at du må ha den og den spilleren, det hadde ikke fungert, sier Rodgers.

Beholder Swansea-stilen Rodgers kom fra Swansea, og hans elever imponerte stort i deres første Premier League-sesong noensinne. Deres ballbesittende spillestil fikk spesielt mye skryt, og Rodgers sier at han vil ta med seg spillestilen til Merseyside.

- Vi skal spille offensiv og angripende fotball, akkurat slik vi gjorde i Swansea. For å spille slik er det ingen tvil om at jeg må hente inn noen spillere, men kjernegruppen som er her er strålende, og vi vil bygge videre på det, sier Rodgers.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling