EN ADVARSEL: Samir Nasri misset en sjanse til å avgjøre for Manchester City helt på tampen av kampen mot Sunderland i går kveld.Foto: Darren Staples, Reuters / NTB Scanpix
EN ADVARSEL: Samir Nasri misset en sjanse til å avgjøre for Manchester City helt på tampen av kampen mot Sunderland i går kveld.Foto: Darren Staples, Reuters / NTB ScanpixVis mer

Rodgers ser City-flausen som en advarsel for Liverpool

- Ingenting faller på plass av seg selv.

(Dagbladet): Manchester City spilte seg mest sannsynlig ut av gullkampen da de bare klarte uavgjort hjemme mot Sunderland i går kveld.

På en pressekonferanse i dag, ble Liverpool-manager Brendan Rodgers spurt om ikke resultat var et tegn på at ting faller på plass for laget hans i serieinnspurten.

Det vil han ikke være med på.

- Ingenting faller på plass av seg selv. Du må få det til å skje, sier han i et utdrag fra pressekonferansen vist på Sky Sports nettside.

- Ingen garantier Selv var Rodgers på Goodison og så naboklubben Everton snuble mot Crystal Palace. Samtidig fikk han selvsagt med seg resultatet fra Etihad.

- Resultatene i går kveld var en advarsel for alle. På dette punktet i sesongen, med fire kamper igjen, finnes det ingen garantier. Det har jeg sagt hele tida, sier Rodgers.

- Må gjøre jobben selv Middelhavsfarer Crystal Palace slo Everton, som kjemper om fjerdeplass. Og bunnlaget Sunderland var minutter fra å slå gullkandidaten Manchester City.

SÅ FARESIGNALENE: Liverpool-manager Brendan Rodgers (t.h.) og assistenten Colin Pascoe var på Everton-kamp i går, og ble minnet om at alt kan skje i serieinnspurten. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB Scanpix
SÅ FARESIGNALENE: Liverpool-manager Brendan Rodgers (t.h.) og assistenten Colin Pascoe var på Everton-kamp i går, og ble minnet om at alt kan skje i serieinnspurten. Foto: Paul Ellis, AFP / NTB Scanpix Vis mer

- Det var det viktigste budskapet jeg fikk i går: Ja, en av rivalene våre mistet poeng, men det er irrelevant. Du må gjøre jobben din selv, sier Rodgers. 

Liverpool ligger i øyeblikket to poeng foran Chelsea. Om ti dager møtes de på Anfield. City ligger nå seks poeng bak Liverpool med én kamp mindre spilt.