Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Rodgers sitter trygt som Liverpool-manager

Hevder britiske journalister.

SITTER TRYGT: Flere engelske journalister mener å vite at pressede Brendan Rodgers sitter trygt som Liverpool-manager. Foto: AP Photo/Matt Dunham
SITTER TRYGT: Flere engelske journalister mener å vite at pressede Brendan Rodgers sitter trygt som Liverpool-manager. Foto: AP Photo/Matt Dunham Vis mer

Flere engelske journalister mener å vite at pressede Brendan Rodgers sitter trygt som Liverpool-manager.

Anfield-laget har tapt hele fire kamper på rad. Det står i sterk kontrast til forrige sesong der Liverpool ble nummer to i Premier League.

- Brendan Rodgers posisjon i Liverpool er ikke umiddelbart truet, selv etter klubbens svake start på sesongen, sier BBCs Ben Smith.

Liverpool har avvist muligheten til å kommentere Rodgers' posisjon overfor BBC.

Både Telegraph og Liverpool Echo hevder å vite det samme, at Rodgers fortsatt har full støtte fra klubbens eiere.

Svakest siden 92/93 Tidligere Liverpool-manager Roy Evans gikk søndag ut og ba spillerne vise vilje i en periode der laget sliter. Det samme mener den tidligere stopperen Gary Gillespie.

- Liverpool ønsker å spille pasningsorientert fotball, men for øyeblikket blir det for mange berøringer midt i banen. I tillegg sliter de i forsvaret, sier Gillespie til Radio 5.

Liverpool gjør sin svakeste sesonginnledning siden den grufulle 92/93-sesongen.

Brendan Rodgers medga etter søndagens 1-3-tap mot Crystal Palace at han har ansvaret for de tunge tidene.

Allerede onsdag får Liverpool muligheten til å reise seg når de møter Ludogorets i mesterligaen. For å gå til cupspillet på nyåret, er Liverpool avhengig av seier.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling