Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rodgers sjokkert over Cardiffs Mackay-behandling

Støtter gammel kollega.

 RYSTET:  Brendan Rodgers er rystet over behandlingen Cardiff-manageren får av klubbeieren Vincent Tan (t.v). Foto: NTB Scanpix.
RYSTET: Brendan Rodgers er rystet over behandlingen Cardiff-manageren får av klubbeieren Vincent Tan (t.v). Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Cardiffs behandling av manager Malky Mackay er forbløffende, mener Liverpool-manager Brendan Rodgers.

Mandag ble Mackays framtid i den walisiske Premier League-klubben kastet ut i uvissheten da han ble fortalt av klubbeier Vincent Tan at han ikke vil få en eneste krone til å styrke laget.

Tan sendte ut en pressemelding der han uttalte at han var «ekstremt opprørt» over Mackays planer om å styrke troppen med tre kjøp i januar etter at skotten hentet inn flere nye spillere i sommer.

- Jeg synes det han har måttet gå gjennom er oppsiktsvekkende, sier Brendan Rodgers, som tidligere har jobbet med Mackay i Watford.

- Han kommer til å bli en stor manager i en toppklubb. Jeg synes det er forbløffende at det er snakk om at han skal bort fra klubben, virkelig forbløffende, sa Liverpool-manageren torsdag.

- Vet ingenting om fotball - Slik jeg ser det fra utsiden, er det snakk om en forretningsmann, som åpenbart ikke vet noe om fotball. Han (Tan) har helt klart vært en svært vellykket forretningsmann, men fotball er ikke som annen business, la Rodgers til.

Malky Mackay ledet Cardiff til opprykk fra mesterskapsserien forrige sesong. I sommer slo han klubbens overgangsrekord tre ganger da han kjøpte spissen Andreas Cornelius, forsvarsspilleren Steven Caulker og midtbanemannen Gary Medel.

Lørdag reiser Cardiff til Anfield for å møte Rodgers' Liverpool. Lagene har ikke møttes siden Liverpool vant ligacupfinalen på straffesparkkonkurranse i 2012.

(NTB)

 TRØBBEL:  Cardiff-manager Malky Mackay. Foto: AP Photo/PA, Nick Potts
TRØBBEL: Cardiff-manager Malky Mackay. Foto: AP Photo/PA, Nick Potts Vis mer