Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rodgers snakker etter sparkingen: - Utrolig skuffet

Mener talentet i troppen er stort.

 SKUFFET:  Brendan Rodgers fikk søndag sparken som Liverpool-manager. Foto: Reuters / Lee Smith
SKUFFET: Brendan Rodgers fikk søndag sparken som Liverpool-manager. Foto: Reuters / Lee Smith Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det kom overraskende på mange i går at Liverpool valgte å kvitte seg med manager Brendan Rodgers, bare timer etter uavgjort mot byrival Everton.

- Selvfølgelig er jeg utrolig skuffet over å måtte forlate Liverpool, sier Brendan Rodgers i en uttalelse gjennom Ligaens managerforbund (LPA).

- Jeg er selvsagt utrolig skuffet over å forlate Liverpool. Det har vært både en ære og et privilegium å lede en av sportens største klubber de siste tre åra, sier 42-åringen videre.

Nord-Iren tok over ansvaret for Liverpool i 2012. I sin andre sesong var de nære ved å knipe seriegullet foran Manchester City. Forrige sesong falt de igjen utenfor topp-4, mens sesonginnledningen i år har ført med seg en rekke svake resultater.

- Jeg har jobbet hardt hver eneste dag for å representere klubben på mest mulig måte, ved å utvikle spillere individuelt og som et lag, som klubbens fantastiske fans kan være stolt av. Det har vært noen minnerike stunder i løpet av min tid i Liverpool, og jeg vil gjerne takke alle spillerne for deres harde arbeid.

- Stallen er i en overgangsfase, men talentet er stort og de viser stor moral, forteller Rodgers.

TV 2-kommentator Øyvind Alsaker mener en rekke feilkjøp er grunnen til at Rodgers søndag fikk sparken.

- Han rammes på mange måter av mange feilkjøp. Da Suarez forsvant, hentet han inn en rekke nye spillere. Ingen av dem innfridde, sa Alsaker til Dagbladet i går.

Jurgen Klopp og Carlo Ancelotti er oddsfavorittene til å ta over den ledige rollen.

Tre uavgjort og to tap på sesongens åtte første ligakamper var for dårlig for Liverpool-styret.

- Vi takker Brendan Rodgers for det han har tilført klubben og vil gjerne uttrykke vår takknemlighet for den harde jobben han har gjort, skriver Liverpool i et innlegg signert eier John W Henry, styreleder Tom Werner og klubbpresident Mike Gordon.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!