VERDT SIN VEKT I GULL: Liverpool-manager Brendan Rodgers tror Luis Suarez kan bli solgt for over én milliard norske kroner i framtiden. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix
VERDT SIN VEKT I GULL: Liverpool-manager Brendan Rodgers tror Luis Suarez kan bli solgt for over én milliard norske kroner i framtiden. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB ScanpixVis mer

Rodgers tror Suarez kan bryte den magiske milliardgrensa

- Han er på det nivået.

• Følg Liverpool - Tottenham i Dagbladets Fotballstudio fra 17.00!

(Dagbladet): Liverpool har mulighet til å ta over serieledelsen i kveld. Med seier over Tottenham vil klubben være to poeng foran Chelsea.

Den største årsaken til at Liverpool spiser kirsebær med de store i år er Luis Suarez. Uruguayaneren står med 28 mål på 26 kamper denne sesongen, og er også den spilleren som har flest målgivende pasninger i ligaen.

Liverpool-manager Brendan Rodgers sier at Luis Suarez ikke er til salgs, men en klubb som Real Madrid har blitt linket til spilleren over en lang periode.

Pengesterke Det spanske hovedstadslaget brukte enorme summer på å hente spillere som Cristiano Ronaldo (80 millioner pund) og Gareth Bale (86 millioner pund).

Brendan Rodgers tror Luis Suarez kan bli dyrere enn det i framtiden. Manageren tror Suarez kan gå for 100 millioner pund (ca en milliard norske kroner) en gang i framtiden.

- Han går definitivt i den retningen. Hvis du ser på de beste spillerne i verden, Ronaldoene, Messiene, de som har prestert i fem, seks år, han er på det nivået, sier Rodgers ifølge The Mirror.

- Luis er på vei mot det. Han har vært fenomenal og det du ser nå er en moden spiller, sier Rodgers.

Tiden vil vise Rodgers vet nok at det vil bli vanskelig å si nei til et bud på den størrelsen, men manageren bruker ikke tiden på å tenke på det. Han vet han har en spiller med ferdigheter i verdensklasse.

- Ting utvikler seg og tiden forandrer seg. Tiden vil vise, sier han.