Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rodgers tyst om hva som skjedde i garderoben etter tapet, men sier at det er «problemer»

- Vi fortjente ikke å tape.

I POENGNØD: Skulle Everton vinne i kveld, vil Liverpool ligge på nedre halvdel av tabellen idet 16 serierunder er unnagjort. Det er ikke godt nok for et lag som i fjor var med og kjempet om tittelen helt til siste slutt. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix
I POENGNØD: Skulle Everton vinne i kveld, vil Liverpool ligge på nedre halvdel av tabellen idet 16 serierunder er unnagjort. Det er ikke godt nok for et lag som i fjor var med og kjempet om tittelen helt til siste slutt. Foto: AP Photo/Jon Super/NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Etter gårsdagens forsmedelige nederlag på Old Trafford, begynner det for alvor å nærme seg krisetilstander i Liverpool.

Skulle byrival Everton vinne hjemme mot Harry Redknapps QPR i kveld, vil Merseyside-laget, som i fjor overrasket alle med en kruttsterk andreplass, være på nedre halvdel av tabellen etter 16 kamper.

Manager Brendan Rodgers tar naturlig nok ikke lett på situasjonen, og måtte tåle en rekke kritiske spørsmål etter 0-3-tapet. Han ble blant annet konfrontert med lagmoralen og stemningen i garderoben.

- Det vil alltid være «problemer» i enhver garderobe, men det er ikke noe jeg er villig til å diskutere utenfor rommets fire vegger. Spillerne jobber hardt, gir alt og er ærlige, men de får ikke resultater, sier nordiren ifølge Daily Mail.

Vraket Mignolet En avgjørelse som overrasket mange var vrakingen av den antatte førstekeeperen Simon Mignolet. Belgieren har fått mye kritikk denne sesongen for at han ikke holder samme nivå som i fjor, men heller ikke erstatteren Brad Jones hadde noen stor dag.

- Jeg snakket med ham (Mignolet) etter Basel-kampen, og han forsto det. Brad Jones hadde ikke så mye å gjøre, men likevel endte han opp med å plukke tre baller ut av nettet, sier Rodgers.

FIKK SJANSEN: Brad Jones fikk sjansen mot Manchester United i går ettermiddag, men hadde ikke noen stor dag på jobben. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix
FIKK SJANSEN: Brad Jones fikk sjansen mot Manchester United i går ettermiddag, men hadde ikke noen stor dag på jobben. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix Vis mer

Louis van Gaals Manchester United var dødelig effektive, og med en David de Gea i kanonslag mellom stengene klarte gjestene fra Liverpool aldri å svare på Wayne Rooneys tidlige scoring.

«Urettferdig», mener Rodgers.

- Vi fortjente ikke å tape, men vi må være mer kliniske og mer effektive, sier han.

- Kokken og kona Der Rodgers var en nedslått mann da han møtte pressen, var hans nederlandske motstykke langt mer fornøyd etter seks strake seiere. Men perfeksjonisten van Gaal fant likevel ting han mener kan forbedres.

- Den viktigste kampen er alltid den neste. Vi har vunnet seks kamper på rad nå, men vi må fortsatt bli bedre. Vi kunne tatt livet av denne kampen tidligere, men det er klart alle er glade nå. Det er både kokken og kona mi, sier han.

Etter en litt treig sesongstart har også Robin van Persie fått åpnet scoringskontoen for alvor. I går satte han inn 3-0-scoringen, og står dermed med tre mål på de fire siste kampene. Etter kampen var det fansen og de Gea som fikk mest skryt av nederlenderen.

LEVENDE VEGG: David de Gea har tatt flere skritt opp fra fjorårssesongen, og skal ha mye av æren for at det bare er tre lag som har sluppet inn færre mål enn Manchester United så langt denne sesongen. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB Scanpix
LEVENDE VEGG: David de Gea har tatt flere skritt opp fra fjorårssesongen, og skal ha mye av æren for at det bare er tre lag som har sluppet inn færre mål enn Manchester United så langt denne sesongen. Foto: AFP PHOTO / OLI SCARFF / NTB Scanpix Vis mer

- Tilhengerne var absolutt fantastiske fra start til mål. De var vår 12. mann nok en gang. I tillegg var David (de Gea) i en egen klasse, sier van Persie.

Poengnød Både Chelsea og Manchester City vant sine kamper denne helga, og dermed er fortsatt avstanden opp til de blå i tet åtte poeng for van Gaals menn som ligger på en tredjeplass.

Neste helg venter Aston Villa på Villa Park, mens et Liverpool i desperat poengnød tar imot Arsenal hjemme på Anfield.

Et Arsenal som overbeviste med 4-1 over Newcastle lørdag kveld.

SEKS PÅ RAD: Etter en litt vaklende åpning på sesongen, står nå Louis van Gaals mannskap med seks seiere på like mange forsøk. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix
SEKS PÅ RAD: Etter en litt vaklende åpning på sesongen, står nå Louis van Gaals mannskap med seks seiere på like mange forsøk. Foto: REUTERS/Phil Noble/NTB Scanpix Vis mer