Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rodgers vil ikke kvitte seg med Balotelli: - Det er ikke noe jeg har tenkt over

Uaktuelt å selge i januar.

SKAL IKKE SELGES: Mario Balotelli har ikke klart å finne seg til rette i Liverpool. Det er likevel uaktuelt for klubben å selge ham i januar. Foto: EPA/PETER POWELL
SKAL IKKE SELGES: Mario Balotelli har ikke klart å finne seg til rette i Liverpool. Det er likevel uaktuelt for klubben å selge ham i januar. Foto: EPA/PETER POWELL Vis mer

Mario Balotelli har ikke klart å finne seg til rette i Liverpool. Det er likevel uaktuelt for klubben å selge ham i januar.

Den italienske landslagsspissen er blitt koblet til Inter og gamletreneren Roberto Mancini, men Liverpool-manager Brendan Rodgers står fast ved at Balotelli blir på Anfield minst ut sesongen.

- Det er ikke noe jeg har tenkt over. Vi har mange kamper denne sesongen i flere turneringer. I øyeblikket er det viktigste å holde stallen samlet, sa Rodgers ifølge BBC etter fredagens 1-0-seier over Burnley.

Ved årsskiftet er det tid for et nytt overgangsvindu.

Passer ikke inn Liverpool har hittil skuffet enormt i Premier League, men kjemper fortsatt om titler i tre cuper (europaliga, ligacup og FA-cup).

Balotelli ble i sommer hentet til Liverpool fra Milan for 160 millioner kroner. Den kontroversielle angriperen har siden kun startet åtte seriekamper, og Rodgers har erkjent at han sliter med å tilpasse seg rødtrøyenes spillestil.

Men med få målscorere i laget etter salget av Luis Suárez og skadeproblemene til Daniel Sturridge, håper Rodgers at det til slutt vil løsne for Balotelli i andre halvdel av sesongen.

Skuffende Ifølge Gazzetta dello Sport skal Balotelli selv være åpen for en overgang til gamleklubben Inter. Den italienske storavisen siterer Mancini på at «alt er opp til ham (Balotelli)».

Liverpool har kun vunnet sju av 18 seriekamper. Forrige sesongs serietoer ligger på en skuffende niendeplass, og det skiller sju poeng opp til den viktige fjerdeplassen som gir mesterligakvalifisering.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media