STOLT: Liverpool-manager Brendan Rodgers mener hverken spillerne eller publikum kunne gjort mer under Europa League-kampen mot Zenit i går kveld.Foto: EPA/PETER POWELL
STOLT: Liverpool-manager Brendan Rodgers mener hverken spillerne eller publikum kunne gjort mer under Europa League-kampen mot Zenit i går kveld.Foto: EPA/PETER POWELLVis mer

Rodgers vil ikke skylde på Carragher etter EL-exiten

- Jeg er veldig stolt, sier Liverpool-manageren.

(Dagbladet): En horribel tabbe av Jamie Carragher sendte Liverpool ut av Europa League i går kveld. På stillingen 0-0 sendte Carragher Zenit-spissen Hulk alene med Pepe Reina.

Dermed var det 0-3 sammenlagt og med et russisk bortemål.

- Det er ingen å legge skylda på. Det er sannsynligvis den første tabben jeg har sett ham gjøre siden jeg kom til klubben, og det inkluderer hver eneste kamp på trening, sa Liverpool-manager Brendan Rodgers etter kampen i går kveld, ifølge SKy sports.

Skuffet
Til tross for baklengsmålet klarte Liverpool å snu kampen. Med Suarez som anfører var Liverpool også nær en mirakuløs snuoperasjon, men kampen ebbet ut med 3-1 til hjemmelaget.

Dermed ble Zenits bortemål kostbart for Liverpool. 3-3 sammenlagt holdt ikke til avansement, og dermed er både Liverpools og Carraghers europa-eventyr over. For Carragher ble hans 150. kamp også den siste. Liverpool-legenden legger opp etter denne sesongen.

- Vi er utrolig skuffet over at vi tapte, men vi viste karakter og kvalitet nok til å score tre ganger i kveld. Vi dominerte kampen, kontrollerte den, og vi skulle hatt en straffe, sier Rodgers ifølge Sky Sports.

Veldig stolt
- Jeg tror ikke spillerne kunne gjort mer, og publikum kunne i hvert fall ikke gjort mer. Det var en av de kveldene. Fantastisk, men sannsynligvis tapte vi avansementet på bortebane.

I det første oppgjøret sløste Suarez og Liverpool grovt med sjansene. Det gjorde de ikke i går, men endte altså ett mål unna å gå videre til åttendedelsfinalene.

- Å måtte score så mange mål på dette nivået, og så nesten gjøre det, gjør meg veldig stolt, sier Rodgers.