Rodgers vurderer å hvile Steven Gerrard mot Real

Prioriterer toppoppgjør mot Chelsea.

TRENGER HVILE: Liverpools kaptein Steven Gerrard må hvile enten mot Chelsea eller Real Madrid, skal vi tro Liverpool-manager Brendan Rodgers. Den 34 år gamle midtbanespilleren er fortsatt viktig i Liverpools suksessjakt. Her er de to i oppgjøret mot Chelsea i april. Foto: REUTERS/Darren Staples.
TRENGER HVILE: Liverpools kaptein Steven Gerrard må hvile enten mot Chelsea eller Real Madrid, skal vi tro Liverpool-manager Brendan Rodgers. Den 34 år gamle midtbanespilleren er fortsatt viktig i Liverpools suksessjakt. Her er de to i oppgjøret mot Chelsea i april. Foto: REUTERS/Darren Staples. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Liverpool har et tøft kampprogram i begynnelsen av november. Etter tapet mot Newcastle i helga, venter to tøffe oppgjør mot Real Madrid og Chelsea.

Liverpools kaptein Steven Gerrard har rukket å bli 34 år, og tre kamper på en uke kan fort bli for mye for midtbanegeneralen.

Brendan Rodgers forteller i dag at han åpner for å la Gerrard stå over kveldens møte mot Real Madrid, fortalte han på pressekonferanse i Madrid.

Tre storkamper  Med en slik kamprekke er Brendan Rodgers pent nødt til å foreta en del vanskelige beslutninger. 

Både Daniel Sturridge og Steven Gerrard er høyst usikre til møtet mot Real Madrid, Sturridge er akkurat tilbake fra skade og Gerrard trenger hvile enten mot Chelsea eller Real Madrid.

Rodgers ble på pressekonferansen i dag spurt om han vurderte å hvile Gerrard mot den spanske storklubben.

- Det er noe jeg må se på. Jeg og han har snakket om det. Tre store kamper, Newcastle, Real Madrid og Chelsea, jeg må se på en rekke spillere og hvilke kamper vi vil bruke dem i, svarte Rodgers.

Prioriterer serien Selv om Liverpools kaptein ikke lenger orker å spille tre toppkamper på en uke, er han fortsatt en nøkkelspiller for Liverpool.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer