Rodgers vurderer å hvile Steven Gerrard mot Real

Prioriterer toppoppgjør mot Chelsea.

TRENGER HVILE: Liverpools kaptein Steven Gerrard må hvile enten mot Chelsea eller Real Madrid, skal vi tro Liverpool-manager Brendan Rodgers. Den 34 år gamle midtbanespilleren er fortsatt viktig i Liverpools suksessjakt. Her er de to i oppgjøret mot Chelsea i april. Foto: REUTERS/Darren Staples.
TRENGER HVILE: Liverpools kaptein Steven Gerrard må hvile enten mot Chelsea eller Real Madrid, skal vi tro Liverpool-manager Brendan Rodgers. Den 34 år gamle midtbanespilleren er fortsatt viktig i Liverpools suksessjakt. Her er de to i oppgjøret mot Chelsea i april. Foto: REUTERS/Darren Staples.Vis mer

(Dagbladet): Liverpool har et tøft kampprogram i begynnelsen av november. Etter tapet mot Newcastle i helga, venter to tøffe oppgjør mot Real Madrid og Chelsea.

Liverpools kaptein Steven Gerrard har rukket å bli 34 år, og tre kamper på en uke kan fort bli for mye for midtbanegeneralen.

Brendan Rodgers forteller i dag at han åpner for å la Gerrard stå over kveldens møte mot Real Madrid, fortalte han på pressekonferanse i Madrid.

Tre storkamper  Med en slik kamprekke er Brendan Rodgers pent nødt til å foreta en del vanskelige beslutninger. 

Både Daniel Sturridge og Steven Gerrard er høyst usikre til møtet mot Real Madrid, Sturridge er akkurat tilbake fra skade og Gerrard trenger hvile enten mot Chelsea eller Real Madrid.

Rodgers ble på pressekonferansen i dag spurt om han vurderte å hvile Gerrard mot den spanske storklubben.

- Det er noe jeg må se på. Jeg og han har snakket om det. Tre store kamper, Newcastle, Real Madrid og Chelsea, jeg må se på en rekke spillere og hvilke kamper vi vil bruke dem i, svarte Rodgers.

Prioriterer serien Selv om Liverpools kaptein ikke lenger orker å spille tre toppkamper på en uke, er han fortsatt en nøkkelspiller for Liverpool.

At han blir utelatt mot Real Madrid, gir dermed også en pekepinn på hvilke turneringer Rodgers vurderer som viktigst.

-  Serien er alltid en prioritet. For å utvikle oss må vi forsikre oss om at vi havner i topp fire. Men vi vil også kvalifisere oss fra gruppa i Champions League, og man vet aldri om spillerne som nå får sjansen vil prestere om de aldri får spille, sa Rodgers.

Liverpool spiller mot Real Madrid på Santiago Bernabéu i kveld klokken 20.45. Kampen følger du i Dagbladets fotballstudio, eller du kan se den på Viasat Fotball.