«Rodríguez gjorde et tegn som indikerte at han synes Ronaldo er gal»

Hett på Real-treninga.

REAL MADRID-STJERNER:  James Rodriguez og Cristiano Ronaldo. FOTO: NTB SCANPIX
REAL MADRID-STJERNER: James Rodriguez og Cristiano Ronaldo. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Real Madrid har fått en forferdelig start i Primera Division. Nå kommer det ting til overflaten som ikke er bra, ifølge spanske aviser.

Flere av dem - blant annet AS og Sport - viser i dag en video fra treninga til Real Madrid.

Videoen er fra en situasjon der nyervervelsen James Rodríguez kommer inn i «sonen» til Cristiano Ronaldo. I sonen står flere spillere med ball, og det er åpenbart lagt opp til øvelser.

Ronaldo signaliserer at Rodríguez ikke hører hjemme i gruppa, og henviser ham til en annen gruppe. Colombianeren slår oppgitt ut med armene.

- Rodríguez gjorde et tegn som indikerte at han synes Ronaldo er gal, skriver Sport.

Tre poeng Real Madrid spiller hjemme mot Basel i Champions League i kveld. Det skjer etter en sesongstart med tre poeng på tre kamper, og 13. plass i Primera Division.

Real-fansen er på krigsstien, og ønsker president Florentino Pérez fjernet. De mener han ikke har kontroll med blant annet spillerflyten.

Fansen har utvist betydelig aggresjon den siste tida, som da Gareth Bale kjørte forbi - uten å ta seg tid til å skrive autografer. Luksusbilen til Bale ble sparket etter.

Stjerne Ronaldo er fortsatt den ubestridte stjerna i Real Madrid. Det viser situasjonen med VM-hiten Rodríguez, som nærmest må luske vekk med halen mellom beina, på Ronaldos anvisninger.

29-åringen er blitt koblet til Manchester United den siste tida. Han skal angivelig være like frustrert som fansen, fordi klubben kvittet seg med Angel Di Maria og Xabi Alonso.

Før sesongen var det likevel mange som omtrent mistet pusten da de så hvilket lag Real Madrid kunne mønstre.

Men nå murres det på flere fronter i Madrid.