Rodri bokset Almeria i ledelsen - kunne knapt tro at målet ble godkjent

Skandalescoring i La Liga.

(Dagbladet): Nyopprykkede Almeria har fått en tøff start på sesongen i La Liga. Før kveldens kamp mot Valladolid lå laget fra Middelhavskysten helt sist i den spanske toppserien, med fattige seks poeng på de elleve første kampene.

Barcelona-spiller Da kan det bli fristende å ta i bruk ulovlige midler for å klatre på tabellen. Det var nettopp det Rodrigo «Rodri» Ríos Lozano gjorde 38 minutter ut i kveldens kamp.

Et innlegg fra venstre hadde retning mot 23-åringen, som er på utlån i Almeria fra Barcelona B. Rodri kastet seg mot ballen som for å heade den, men det ble tidlig klart at innlegget var i laveste laget for å få til et skikkelig hodestøt.

Akrobatisk Det stoppet ikke spissen som tidligere har vært på utlån i Sheffield Wednesday. Han slengte fram hånda og bokset ballen i mål på realt Maradona-vis. Samtlige Valladolid-spillere i umiddelbar nærhet reagerte med å rope på frispark for hands, og også Rodri selv så ut til å ha vanskelig med å tro at målet kunne bli godkjent.

Godkjent ble det, og dermed kunne 23-åringen vise fram saltoferdighetene sine.

Målet kommer bare to uker etter at Stefan Kiessling fikk godkjent en scoring som aldri var inne.

Valladolid ligger på 13.-plass i La Liga, og klarte aldri å svare etter skandalemålet. Det hjalp heller ikke at Patrick Ebert pådro seg sitt andre gule et kvarter før slutt. Det endte dermed 1-0 til Almeria.