Rodriguez ett sekund unna ledertrøya

Aru sprakk i siste stigning av Spania rundt..

JOAQUIM RODRIGUEZ: Vant den 15. etappen av Spania rundt og ligger ett sekund bak Fabio Aru i sammendraget.  EPA/Javier Lizon
JOAQUIM RODRIGUEZ: Vant den 15. etappen av Spania rundt og ligger ett sekund bak Fabio Aru i sammendraget. EPA/Javier Lizon Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Joaquim Rodriguez fra Katjusja vant den 15. etappen av Spania rundt. Han kom i mål 14 sekunder foran Fabio Aru. Takket være bonussekunder på etappen ligger Rodriguez nå bare ett sekund bak Fabio Aru i sammendraget.

Rafal Majka fra Tinkoff-saxo ble nummer to på etappen, Daniel Moreno fra Katjusja knep tredjeplassen. Førstnevnte er fornøyd med formen, og sier seg klar for etappene fremover.

- Jeg følte meg bra, og jeg fikk god støtte av lagkameratene underveis, sier Majka til Eurosport før han legger til:

- Det er fortsatt en lang Vuelta. Jeg er sterk og jeg frykter ingen, sier polakken, som ligger på en tredjeplass i sammendraget, 1,24 bak Aru.Dumoulin tempoklarSøndagens etappe var den andre av tre etapper med bakkemålgang på rappen før rytterne får en hviledag på tirsdag. Etter det venter det en 39 kilometer lang tempo hvor Tom Dumoulin fra Giant-Alpecin kan avgjøre Spania rundt til sin fordel.- Jeg følte meg bedre i dag enn i går. Jeg tapte tid, men det var forventet. Samtidig burde jeg klart å henge med de beste litt lenger opp i bakken. Jeg måtte kjøre 500 alene, som var dumt på grunn av motvinden, sier Dumoulin til Eurosport.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.