ENDELIG! Har Joaquim Rodriguez funnet en løypetrasé som passer ham. Men går det an å kombinere med Alexander Kristoffs interesser foran neste års Tour de France? Svaret får vi i desember måned. AFP PHOTO/ JAIME REINA
ENDELIG! Har Joaquim Rodriguez funnet en løypetrasé som passer ham. Men går det an å kombinere med Alexander Kristoffs interesser foran neste års Tour de France? Svaret får vi i desember måned. AFP PHOTO/ JAIME REINAVis mer

Rodriguez sikter mot Tour de France

Kan stå i veien for Kristoffs planer.

(procycling.no): Nettstedet Ciclismo International skriver at Joaquim Rodriguez ikke stiller til start i Tour de San Luis i Argentina i januar.

Det gjorde han både i 2013 og 2014, men nå har spanjolen allerede vendt blikket mot juli måned og Tour de France.

Løypene ble presentert i forrige måned, og da ble det klart at 2015-utgaven er utmagret på tempokilometer.

Det faktum, i tillegg til klatrekilometerne, virker svært forlokkende på 35-åringen som tidligere har blitt frakjørt på temposykkelen.

Men som procycling.no tidligere har meldt, er også Team Kristoff interessert i å ankomme det franske etapperittet med solid støtte rundt seg.

- Hvis jeg skal til Tour de France, vil jeg ha et godt mannskap rundt meg, og gjerne én mann mer enn jeg hadde i fjor, har Alexander Kristoff uttalt til procycling.no.

- Det betyr Luca Paolini, Jacopo Guarnieri, Alexander Porsev og to mann til da, eller?

- Helst to til, ja. Det hadde vært det beste. Vi får se litt hvilken Grand Tour det blir. Hvis jeg får kjøre med et helt lag i giroen, hadde det kanskje vært mer aktuelt. Men touren er rittet som har størst plass i hjertet mitt, legger han til.

Les også: Kristoff stiller tøffe krav for Tour de France-deltakelse

I desember skal Katjusja bestemme hvilke ritt de sender lagets to største stjerner til.

Denne artikkelen er levert av sykkelnettstedet www.procycling.no!