Rodriguez sikter mot Tour de France

Kan stå i veien for Kristoffs planer.

ENDELIG! Har Joaquim Rodriguez funnet en løypetrasé som passer ham. Men går det an å kombinere med Alexander Kristoffs interesser foran neste års Tour de France? Svaret får vi i desember måned. AFP PHOTO/ JAIME REINA
ENDELIG! Har Joaquim Rodriguez funnet en løypetrasé som passer ham. Men går det an å kombinere med Alexander Kristoffs interesser foran neste års Tour de France? Svaret får vi i desember måned. AFP PHOTO/ JAIME REINA Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Nettstedet Ciclismo International skriver at Joaquim Rodriguez ikke stiller til start i Tour de San Luis i Argentina i januar.

Det gjorde han både i 2013 og 2014, men nå har spanjolen allerede vendt blikket mot juli måned og Tour de France.

Løypene ble presentert i forrige måned, og da ble det klart at 2015-utgaven er utmagret på tempokilometer.

Det faktum, i tillegg til klatrekilometerne, virker svært forlokkende på 35-åringen som tidligere har blitt frakjørt på temposykkelen.

Men som procycling.no tidligere har meldt, er også Team Kristoff interessert i å ankomme det franske etapperittet med solid støtte rundt seg.

- Hvis jeg skal til Tour de France, vil jeg ha et godt mannskap rundt meg, og gjerne én mann mer enn jeg hadde i fjor, har Alexander Kristoff uttalt til procycling.no.

- Det betyr Luca Paolini, Jacopo Guarnieri, Alexander Porsev og to mann til da, eller?

- Helst to til, ja. Det hadde vært det beste. Vi får se litt hvilken Grand Tour det blir. Hvis jeg får kjøre med et helt lag i giroen, hadde det kanskje vært mer aktuelt. Men touren er rittet som har størst plass i hjertet mitt, legger han til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer