Rødt kort for Diallo

LILLESTRØM (Dagbladet): Først fikk LSK-ekspressen Mamadou Diallo det røde kortet av dommeren. Resten gikk også galt for Lillestrøm: Vi tapte fortjent, sier trener Arne Erlandsen.

Med 0-2 i trynet etter ett kvarter, så Erlandsen fotballens harde virkelighet.

-Årets sesong blir beintøff og en kamp for å overleve, sier han ydmykt.

Treneren innrømmer at Lillestrøm fikk en skikkelig leksjon i effektiv fotball i går. Det røde varselsflagget er allerede heist på Åråsen.

-Vi skapte ingen verdens ting, og tapte fortjent. Nervene lå tjukt utenpå unggutta. Jeg forsto hvor det bar da Kongsvinger fikk 2ø-0 på et tidlig tidspunkt, sier Erlandsen.

I bakleksa

I går satt Torgeir Bjarmann, Rune Stakkeland, Runar Kristinsson, Kenneth Nysæther og Runar Normann på tribunen. De kunne gitt laget den pondusen som manglet.

-Det nytter ikke å tenke slik heller. De best tilgjengelige var på banen. Det holdt ikke, og vi må bare innse at LSK per i dag har mye å rette på.

Nå står Molde (b), Vålerenga (h) og Rosenborg (b) for tur.

-Jeg skjønner hvor du vil hen, sier Erlandsen når Dagbladet nevner de neste kampene.

-Og jeg er ikke dummere enn at jeg skjønner at Lillestrøm kan stå med null poeng etter fire serierunder. Men jeg vil ikke tenke slik.

-Nå skal vi hente fram tælen fra treningskampene _ ta flere løp og komme til avslutninger. Gjør vi ikke det, havner vi i bakleksa.

Tidenes svakeste

-Og da får du sparken?

-Jeg vil ikke dømme laget etter én seriekamp. Alle rundt laget forstår at dette blir tøft. Hvor tøft, er opp til spillerne og trenerne.

-Enkelte på Åråsen hevdet at dette var tidenes dårligste utgave av Lillestrøm?

-Det er umulig å svare på etter én kamp. Det var dårlig, ja, men unggutta må få tid på seg.

Arne Erlandsen var mest skuffet over det røde kortet (to gule) Mamadou Diallo pådro seg kvarteret før slutt.

-Han har fått beskjed før. Gule kort på grunn av tåpeligheter blir ikke godtatt. Han skal få klar melding om å beherske seg, sier Arne Erlandsen.

<B>D'ÆKKE SÅ LETT:</B> LSKs labile spiller Mamadou Diallo fikk to gule kort for tøys og tull i går. Det får konsekvenser, ifølge trender Erlandsen.