Rødt kort fra «Svennis»

Dette er bildene som får Sven-Göran Eriksson til å rase.

Når den engelske landslagssjefen er på kjærlighetsferie i Italia, følger det italienske pressekorpset etter. Han er jo tross alt gammel Serie A-trener, og kyssebilder av «Svennis» selger nok fortsatt blader i pastalandet.

- Privatlivet mitt er hellig. Jeg tåler ikke at det krenkes, tordner svensken.

Smugbildene av Eriksson er tatt i eksklusive Terme di Saturnia i Grosseto utenfor Roma.

- Jeg var på ferie i Roma et par dager, og hva er det som skjer? Paparazzi overalt. De tok bilder i smug, som kort tid etter havnet på alle førstesider. Jeg venner med aldri til det, sier han til Expressen.

Det nok ikke så gøy å bli forfulgt av pressen, og man lærer kanskje aldri å like det. Det er jo aldri godt å vite hva som fester seg til filmrullen.

«Svennis» har dog ikke noe å bekymre seg for. Han er blitt 54 år gammel, men holder seg godt. Etter at han tok jobben som Englands landslagssjef har han vært en flittig jogger i Londons Regent's Park.

17 år yngre

Erikssons Nancy er, som så ofte i slike sammenhenger, en del yngre. Hun er 37 år gammel og har vært sammen med Eriksson i fem år nå. Da de traff hverandre var begge gift - nå er de skilt og bor sammen.

Italiensk-amerikanske Nancy er nyskilt og skal ha fortalt en engelsk avis at de snart skal gifte seg - gjerne før sommerens fotball-VM.

Expressen spør, forsiktig, om de kan stille noen spørsmål om Erikssons privatliv. «Svennis» svarer noe motvillig bekreftende.

- Skal dere gifte dere?

- Who knows. Hvem vet, svarte treneren som har en av fotballverdenens mest utsatte jobber.

SAMBOR:Svennis og hans 17 år yngre kjæreste.
Oppslaget om Svennis og kjæresten skaper bølger.