Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Rødt og slett fra Rio

For en gangs skyld scoret ikke Morten Gamst Pedersen da Blackburn nok en gang rystet Manchester United. Verst gikk det utover Rio Ferdinand.

Etter nok et surt tap var Alex Ferguson nær sagt som vanlig mer opptatt av å kritisere motstanderen.

-  Vi dominerte fullstendig før pause, men gikk til pause to mål under. Jeg synes ikke de spilte fotball i det hele tatt. De bare forsøkte å overleve.

På nytt var det Morten Gamst Pedersen som fikk fart på en ganske treig kamp. Frisparket hans mot krysset etter 34 minutter startet et målkalas. David Bentley scoret sitt første av tre for dagen da han satte inn returen .

Fint fra Gamsten

-  Det var et flott frispark fra Morten Gamst Pedersen, men ingen av våre fulgte på returen, sier Ferguson.

Det var nå det begynte å gå galt for Rio Ferdinand. Han var høyt oppe da han i forrige serierunde gikk til værs på Old Trafford og ble matchvinner for United med 1-0 mot Liverpool i siste spilleminutt. Han var ikke mindre heit i hodet da han i returkampen i ligacupen mot Blackburn sist onsdag havnet i bråk med Blackburns urokråke Robbie Savage på vei inn til garderoben i pausen. De to skulle komme i nærkontakt igjen i går også.

Felte Gamsten

41 minutter:

Rio Ferdinand sto på fem meter og headet ballen rolig tilbake mot keeper Edwin Van der Saar. Men United-keeperen kom i store klyv ut for å snappe ballen. Begge sto utspilte tilbake og kjeftet på hverandre, mens David Bentleys enkelt scoret sitt andre. 2-0.

Samtlige baklengsmål for United kom etter svakt forsvarsspill.

86 minutter :

United hadde jobbet seg tilbake fra 4-1 til 4-3 etter to scoringer av Van Nistelrooy. Ferdinand felte Morten Gamst Pedersen og fikk gult kort.

88 minutter:

Ferdinand går i duell med Savage. For hardt, mente dommer Dowd og fisket fram det røde kortet fra brystlomma.

Ferguson avsluttet med å klage på for lite overtid.

-  Dommeren la til seks minutter. Han kunne lagt til 26.

BÅNN: Lett å se på ansiktsuttrykket til Rio Ferdinand at dette var en håpløs kveld. Her får han rødt kort. Litt tidligere forærte han Blackburn et mål.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media