Roeder angriper sitt eget forsvar

- Trenger bedre spillere foran keeperen.

(Dagbladet.no): Newcastles katastrofesesong fortsatte i går med 2-0-tap for hollandske AZ Alkmaar.

Dermed røk den engelske storklubben ut av Uefacupen, tross at de hadde 4-2 å gå på foran returmøtet i Nederland. En rasende manager Glenn Roeder går til et ubetinget angrep på sitt eget forsvar.

- Jeg må finne forsvarere som er gode nok til å spille foran Shay Given, fastslår han enkelt for BBC.

- Dårlige avgjørelser

Særlig irriterte han seg over de stadige innleggene som fikk slippe inn i «skjærenes» sekstenmeter.

- Vi forsvarte oss ikke skikkelig, og det ble tatt dårlige avgjørelser ute på banen, konstaterer han.

Målene imot kom som en følge av en dårlig klarering av Steven Taylor og en markeringssvikt av Titus Bramble.

Ikke mer å spille for

FORBANNET: Newcastle-manager Glenn Roeder irriterte seg over lagets forsvarsspill i Uefacupen i går, og i dag går han til angrep på sitt eget forsvar. Foto: TOUSSAINT KLUITERS/REUTERS/SCANPIX
FORBANNET: Newcastle-manager Glenn Roeder irriterte seg over lagets forsvarsspill i Uefacupen i går, og i dag går han til angrep på sitt eget forsvar. Foto: TOUSSAINT KLUITERS/REUTERS/SCANPIX Vis mer

- For mange forsvarere gjør for mange feil, noe som koster oss poeng. Til tider ser det ut som de har lært, men så, «bang», gjør de den samme tabben igjen, oppsummerer Roeder.

Tyneside-klubben ligger i øyeblikket på ellevteplass i Premier League, 13 poeng unna nedrykksplass og 35 poeng unna toppen.

Med gårsdagens fadese i Nederland er Newcastle også utslått av alt som er av cuper, og dermed har ikke den nordengelske klubben mer å spille for denne sesongen.

Roeder angriper sitt eget forsvar