Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Roeder nærmere Newcastle

Newcastle kom i går et skritt nærmere å ansette Glenn Roeder som permanent manager i klubben.

Roeder overtok som manager i klubben da ledelsen tidligere denne sesongen valgte å kvitte seg med Graeme Souness. Problemet er bare at Roeder ikke har profflisens fra Det europeiske fotballforbundet (UEFA).

Det betyr at de øvrige klubbene i den engelske ligaen kunne satt seg i mot utnevnelsen av Roeder som permanent sjef på St. James\' Park.

I går kom svaret Newcastle håpet på. Klubben er innvilget dispensasjon til å ansette Roeder uavhengig av en eventuell profflisens.

– Skulle vi ønske å utnevne Glenn som vår neste manager, vet vi nå at vi har støtte fra de andre klubbene, sa styreformann Freddy Shepherd til klubbens hjemmeside.

Han ville samtidig ikke bekrefte at Roeder er klubbens førstevalg til jobben. Den nye manageren blir offentliggjort mandag. (ANB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling