Daniel-André Tande i Hoppuka

Roet seg etter Stöckl-trussel

- Jeg tror han er forbannet. Han viser det bare ikke på samme måte som forrige sesong, sier treneren.

SLITER: Daniel-André Tande har kommet skjevt ut av startblokka i den tysk-østerrikske hoppuka. I dag er det nyttårshopprenn i tyske Garmisch-Partenkirchen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix
SLITER: Daniel-André Tande har kommet skjevt ut av startblokka i den tysk-østerrikske hoppuka. I dag er det nyttårshopprenn i tyske Garmisch-Partenkirchen. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Nyttårshopprennet, på NRK1 klokka 14.00

GARMISCH-PARTENKIRCHEN (Dagbladet): Daniel-André Tande (23) har skapt et vanskelig utgangspunkt for seg selv i Hoppuka. Lørdag endte han på 20. plass i Oberstdorf, i dag er det nyttårshopprenn i Garmisch-Partenkirchen.

Heller ikke i kvalifiseringen i går lyktes Tande, som endte på 23. plass. Vanligvis ville han blitt forbannet og svart i øynene av slike prestasjoner. Men denne sesongen framstår Kongsberg-hopperen i en ny utgave.

Trener Alexander Stöckl tror oppgjøret de to hadde under Raw Air i mars har påvirket Tande positivt. På Lillehammer viste han tomlene opp til juryen, noe som ble tolket som en hånlig gest etter at han mislyktes under vanskelige vindforhold.

Da Tande møtte Stöckl i skiftebua etterpå, var det tydelig at Stöckl hadde mye han ville si om episoden. Det går fram i TV-dokumentaren «Hopplandslaget» som vises på MAX.

- Vi har våre verdier med respekt, ydmykhet og glede. Skjer det en gang til, kan du bare pakke sammen og dra hjem, sa Stöckl. Du kan se en link her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer