Roger Federer står over French Open: - Jeg er lei meg

Plages av ryggsmerter.

SKADET: Roger Federer sliter med en vond rygg som ikke har blitt 100 prosent frisk. Foto: Steve Bisgrove/REX/Shutterstock
SKADET: Roger Federer sliter med en vond rygg som ikke har blitt 100 prosent frisk. Foto: Steve Bisgrove/REX/Shutterstock Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Roger Federer står over den kommende Grand Slam-turneringa i Paris, det opplyser sveitseren på sin Facebook-profil.

- Jeg beklager å måtte meddele at jeg har tatt beslutningen om å ikke spille i årets French Open. Jeg har hatt en jevn framgang med min generelle form, men jeg er fortsatt ikke 100 prosent, skriver Federer.

Videre skriver sveitseren at han ikke ønsker å ta en unødvendig risiko ved å spille i turneringa, før kroppen hans er helt frisk.

- Denne beslutningen var ikke lett å ta, men jeg tok det for å sikre at jeg kunne spille resten av sesongen, og bidra til å forlenge resten av karrieren min.

- Lei meg Federer mener han fortsatt er like motivert og spent som alltid, og at hans plan nå er å bli helt frisk, før han returnerer til ATP-turneringa senere.

- Jeg er lei meg for mine fans i Paris, men jeg ser fram til å returnere til Roland Garros i 2017.

Tennisstjerna har lenge slitt med vond rygg, og fikk forrige uke testet den under Roma Masters.

Der røk han ut av mot østerrikske Dominic Thiem, og forklarte til medier etter tapet at kroppen ikke var som den skulle. Han ville også diskutere mulighetene for å delta i den kommende Grand Slam-turneringa i Paris, som han nå har bestemt seg for å stå over.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer