Roger Nilsen til Molde

Roger Nilsen går fra sveitsiske Grazer AK til Molde Fotballklubb for drøye fire millioner kroner. Dermed har Molde begynt på «Operasjon midtstopper». Én til skal på plass før nyttår.år.

Nilsen har vært en av de norske fotballnomadene, med utenlandsopphold i blant annet Grazer, Tottenham og Sheffield United. Han har også spilt for Tromsø og Viking. 29-åringen har skrevet treårs-kontrakt , og dermed avlivet alle rykter om at han var på vei tilbake til Stavanger.

Jan Petter Storetvedt i Molde sier til NTB at Nilsen er en av de to midtstopperne som skal på plass før sesongoppkjøringen starter rett over nyttår.

Molde-trener Erik Brakstad er strålende fornøyd etter å ha funnet en av erstatterne etter Pål Lydersen og Trond Andersen.

- Vi har jobbet intenst for å få til dette, og jeg tror Roger blir en god forsterkning. Han har erfaring fra nasjonale toppligaer og internasjonale kamper, og er en sjef. Han mener det er veldig hyggelig at Nilsen velger Molde når han returnerer til norsk fotball for å spille seg inn i EM-troppen til Nils Johan Semb.

(NTB)